Access Bars Class in Apeldoorn

access bars

Wil je leren om zelf de Bars te geven aan anderen?

Een training in het geven van de Bars wordt ook wel een Bars Class genoemd.

De eerstvolgende Bars Class is op vrijdag 26 januari 2018. Je kunt je meteen

aanmelden via de contactpagina. Of je leest even verder…

Kan iedereen meedoen met een Bars Class?

Iedereen kan dit leren. Je hoeft geen therapeut of coach te zijn om iets aan deze training te hebben. Stel je voor hoe het is als jij deze prachtige, eenvoudige manier om stress te ontladen kunt geven aan je familie en vrienden!

Je kunt deze training samen met iemand volgen, zodat je de Bars aan elkaar kunt geven.

En er is in Apeldoorn ook een groep die de Bars uitwisselt (je geeft een sessie en je krijgt een sessie). Zo kun je oefenen en je krijgt regelmatig een sessie. Van deze groep kun je na de training lid worden.

Hoe ziet een Bars Class eruit?

Je krijgt aan het begin van de dag een manual en een fotokaart. Ik geef uitleg over een paar tools van Access Consciousness. Deze kun je gebruiken tijdens een sessie. En je kunt ze heel makkelijk toepassen in je dagelijks leven. Zo krijg je iets in handen wat je helpt om meer bewust te zijn en bewuster keuzes te maken.

 Je krijgt een film te zien waarin Gary Douglas en Dain Heer de Bars en de principes van een Bars behandeling uitleggen.

Daarna ga je een sessie geven aan een mede-cursist. Je krijgt duide

lijke aanwijzingen over waar de punten zich bevinden en hoe je ze kunt vinden. Daarna wissel je en mag jij even een uurtje ontspannen. Na de lunch geef en ontvang je nog een sessie.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en je ervaringen te bespreken. Tussendoor krijg je nog meer informatie over de Bars en Access Consciousness.

Aan het eind van de dag ontvang je een officieel certificaat en kun je de Bars geven aan anderen (en er ook geld voor vragen).

Als je bij mij de BarsClass hebt gevolgd, krijg je bovendien:

  • ondersteuning via whatsapp.
  • toegang tot de whatsappgroep voor Bars-uitwisselingen die ik twee keer per maand organiseer
  • toegang tot een geheime (dus niet openbaar zichtbaar) facebookgroep van mensen die bij mij een class hebben gevolgd, met filmpjes extra informatie, uitwisseling en ondersteuning.
  • korting op mijn sessies, wanneer je zelf ondersteuning wenst . Dit kan een Bars-sessie zijn, of een Faceliftsessie, clearingsessie, coachingsessie…

Waar wordt deze BarsClass gegeven?

De training wordt gegeven in Centrum Kleur in Apeldoorn in een huiselijke sfeer. De lunches zijn huisgemaakt en biologisch.

Er is voor de deur parkeergelegenheid.

Enkele reacties over de locatie:

Ik hou van mensen die de dingen uit liefde doen, omdat ik mezelf erin herken. Jij hebt het tot een speciale gemaakt omdat je de juiste locatie hebt gekozen bij Mirjam, heel sfeervol, beetje huiskamer gezelligheid waar je je meteen op je gemak voelt 🙂 De groepsgrootte klopt als een bus en het feit dat je de innerlijke mens verzorgd is het geheim van  een geslaagde dag.

Fijne sfeer ! Prettige groep leuke ambiance. Heerlijke lunch

.

Wanneer kan ik komen om een Bars Class te volgen?

De eerstvolgende datum voor een class is Vrijdag 26 januari 2018.  Komt deze datum niet uit?  Neem gerust contact op om een dag te plannen.

Een Bars Class duurt een dag en begint om 9.30 uur tot 17.30 uur.

De grootte van de groep is wisselend, maar in ieder geval niet meer dan 8 personen.

Doe je mee? Laat het mij weten via deze link. je krijgt dan een email voor mij om je aanmelding af te ronden.

En wat zijn de kosten van een Bars Class?

Cursusgeld: €300,=.  Dit is inclusief: Bars-manual en fotokaart, certificaat; koffie/thee/water, hartige en zoete snacks (geloof me, daar krijg je zin in op zo’n dag) en lunch (soep, salade, stokbrood); na deze dag kun je meedoen aan Bars-uitwisseling (een middag of avond waar je een sessie geeft en ontvangt en gelegenhei

d hebt om je ervaringen te bespreken en vragen te stellen).

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene.  Als je samen met je kind een class wilt doen, neem dan contact op, want het is mogelijk om een class te plannen in het weekend of in een vakantie. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€150,=)

Enkele reacties van cursisten:

“Lieve Marjan,Ik wil even kwijt dat ik de cursus dag van Bars echt heel fijn vond!Zoals jij met ons omgaat en een prettig gevoel geeft vind ik heel bijzonder.Je doet t integer en met humor maar met kennis van zaken. Ben nu nog meer overtuigd om met Bars verder te gaan!” (17 november ’17))

Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Het was warm en gezellig en ontspannen. Je uitleg en begeleiding was duidelijk en vol enthousiasme.
De accommondatie voelde prettig, de lunch was heerlijk. Al met al een fijne dag. Dank daarvoor.” (21 oktober ’17)

Wij vonden het allebei een zeer geslaagde dag. Prettig hoe jij luchtig, vlot maar duidelijk de basis gegevens doorneemt. Fijn dat we zo’n dag niet uren in het  boek gaan lezen ,maar al vrij direct gaan toepassen en op elkaar de bars gaan oefenen. (15 december ’17)

Voor meer informatie en aanmelden: contactpagina  of bel 06-101 298 49.

 Wie geeft deze Bars Class?

In oktober 2015 volgde ik mijn eerste Bars  Class. Daarna heb ik volop Bars-sessies gegeven in mijn praktijk aan cliënten en buiten mijn praktijk aan vrienden en familie. De resultaten variëren van:

  • meer ontspannen zijn
  • rust in het hoofd/een leeg hoofd
  • makkelijker keuzes maken, minder twijfels hebben
  • beter communicatie met mensen en met zichzelf
  • sommige mensen namen stappen die hun leven veranderden

Een jaar later bedacht ik dat ik Bars-trainingen wilde geven. Zodat zoveel mogelijk mensen (heel Apeldoorn!) dit toepassen in hun leven.

In januari 2017 gaf ik de eerste Bars-training. En daarna volgden er nog meer…

In april volgde ik de Foundation Class.

De tools en processen van Access Consciousness zijn inmiddels geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Het helpt mij meer bewust aanwezig te zijn en om keuzes te maken. Het concept van Vragen stellen (in plaats van conclusies trekken of automatisch handelen/denken/binnen je kaders blijven) vind ik persoonlijk levensveranderend. Hierover heb ik een filmpje gemaakt. (scroll even door naar 2 minuten, dan sla je de intro over)