Access Bars Class

Wil je leren om zelf de Bars te geven aan anderen?

Dat kun je leren tijdens een Bars Class. Dit is een eendaagse training waarin je leert hoe je de Bars geeft. Ik ben Access Consciousness Bars Facilitator™ en je kunt dus voor een training bij mij terecht. Barsclass

In de training leer je hoe je een Bars-sessie geeft: alle 32 punten. Je krijgt een film te zien waarin Gary Douglas en Dain Heer de Bars en de principes van een Bars behandeling uitleggen. Je krijgt ook een paar extra “tools” die je kunt toepassen in de behandeling en bovendien in jouw dagelijks leven. Je geeft deze dag twee sessies en je ontvangt twee sessies.

Aan het eind van de dag ontvang je een officieel certificaat en kun je de Bars geven aan anderen (en er ook geld voor vragen).

 De eerstvolgende datum voor een class is: Zaterdag 9 september ’17. 

Een Bars Class duurt een dag en begint om 9.30 uur tot 17.30 uur. De training wordt gegeven in centrum “Kleur in Apeldoorn ” aan de Joh. Bosboomstraat 25C in Apeldoorn.

Cursusgeld: €270,=.  Dit is inclusief: Bars-manual en fotokaart, certificaat; koffie/thee/water, hartige en zoete snacks (geloof me, daar krijg je zin in op zo’n dag) en lunch (soep, salade, stokbrood); na deze dag kun je meedoen aan Bars-uitwisseling (een middag of avond waar je een sessie geeft en ontvangt en gelegenheid hebt om je ervaringen te bespreken en vragen te stellen).

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene.  Als je samen met je kind een class wilt doen, neem dan contact op, want het is mogelijk om een class te plannen in het weekend of in een vakantie. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€135,=)

 

 

Voor meer informatie en aanmelden: contactpagina  of bel 06-101 298 49.

 

Lees meer:

Access Bars™