Home » Coaching en meer » Consult Bloesemremedies

Je bent ze vast wel eens tegengekomen bij bijvoorbeeld De Tuinen: de bloesemremedies van Bach Remedies. Allemaal kleine flesjes op een rijtje met op het etiket de naam van een boom of een plant. De meest bekende is de Bach Rescue Remedie, die je kunt gebruiken bij examens en andere stressvolle hoogtepunten in je leven.

Het is een hele mooie zachte manier om bij jezelf de balans te herstellen, want bloesemremedies helpen je om zaken los te laten die je dwars zitten en om weer in contact te komen met je echte zelf.

Maar daar sta jconsultbloesemremediese dan voor al die flesjes die er allemaal hetzelfde uitzien…. het is een hele klus om uit te zoeken welke remedie geschikt is voor jou. Je moet eerst helder hebben wat jouw probleem is. En dan nog uitvinden welke bloesem daar wat aan kan doen. Bovendien staan er in de winkel stockflesjes waarmee jezelf een oplossing moet maken om in een ander flesje te doen en die oplossing neem je in. Het nadeel van dit alles is dat als je  last hebt van je blinde vlek… je daardoor net de verkeerde remedie kiest. Dat is op zich niet zo’n ramp, alleen helpt die remedie dan niet. Zonde van je tijd en van je geld…

 

Als je een bloesemremedie wilt innemen om jezelf te ondersteunen, is het dus een goed idee hulp te krijgen bij het uitzoeken van de beste voor jou.

 

In mijn praktijk werk ik al jaren met bloesemremedies en ze zijn van grote waarde bij mijn behandelingen. Kwartjes vallen sneller, het is makkelijker om 2013-11-10 16.08.47weer met beide benen op de grond te staan, inzicht ontstaat alsof er een wolk voor de zon verdwijnt. Ik heb verschillende series staan: uiteraard de remedies van Bach en ook het hele assortiment van Bloesem Remedies Nederland.

Dit zijn prachtige remedies van planten, bomen en paddestoelen die in Nederland groeien. Het bijzondere is dat voor deze remedies de bloemen en planten niet geplukt worden. De makers hangen glazen bollen gevuld met bronwater om de bloem heen en “vangen” zo de essentie( of trilling) van de plant. Wanneer de bloei over het hoogtepunt is, worden de bollen weggehaald.

De meeste recente remedies zijn gemaakt op bijzondere plekken in o.a. Alaska met behulp van halfedelstenen en de energie van de plek zelf. Dit zijn bijzondere remedies met een zeer krachtige werking en zeer geschikt voor hoogsensitieve personen.

 

Met autterraextrafotosmallokinesiologie kan ik voor je uittesten welke remedie het beste bij je past en in welke concentratie je deze het beste in kunt nemen. In een bloesemconsult bespreken we het thema waarvoor je het nodig hebt. Dan test ik uit welke remedie je in het consult zelf al in kan nemen. Zo doen we al wat voorwerk en dat geeft je een goede start voor de dagen erna. Veel mensen krijgen in het consult vooral een remedie die helpt om de stress los te laten en nemen de remedie mee naar huis die helpt om anders met dat thema om te gaan, of om verandering door te zetten.

Kijk voor voorbeelden van bloesemremedies eens bij mijn blog.

Een Consult Bloesemremedies duurt een half uur en kost €24,50, inclusief een op maat gemaakt remedie om mee te nemen. Neem contact op om een afspraak te maken via tel.nummer 06-10129849 (want bellen is sneller!) 

Wanneer  je merkt dat je behoefte hebt om dieper in te gaan op je vraag of probleem en meer ondersteuning wilt bij het uitwerken van je thema, dan is een coachingsconsult een aanrader. Hier is meer tijd om verder door te praten op datgene wat met de bloesemremedies naar voren wordt gehaald en worden extra technieken (uit de kinesiologie of energetische behandelingen) gebruikt om je verder te helpen.

 

 

 

Wil je reageren? Dat kan in het onderstaande formulier. Je reactie wordt NIET direct op het scherm vertoond, maar pas nadat ik het heb gelezen. Ook je emailadres wordt niet getoond op de website. Als je wil dat jouw reactie onder ons blijft, kun je dat aangeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *