Home » De Kunst van het Spiertesten

De Kunst van het Spiertesten

 Cursus De Kunst van het Spiertesten

56b

Met de spiertest kun je uitzoeken wat stressvol voor je is en wat je eraan kunt doen; of, met andere woorden, hoe je de energiebalans van een ander of van jezelf kunt verbeteren. Je lichaam vertelt je al op verschillende manieren hoe het met je gaat, denk aan spanningshoofdpijn, knikkende knieën of vlinders in je buik. Je kunt met behulp van de spiertest communiceren met je lichaam en ook met je (onbewuste) Zelf over datgene wat er in je leven aan de hand is en wat voor jou goede manieren zijn om stress te verlichten.

Spiertesten is een kunst die je je eigen maakt door te oefenen en dat is wat we in deze cursus veel doen. In vier avonden leer je verschillende manieren om de spiertest te gebruiken. Eerst bij anderen en daarna bij jezelf, want door eerst te leren voelen hoe de spiertest bij een ander werkt, krijg je een goed gevoel voor de spiertest bij jezelf. Je leert het testen van de basisenergie van iemand en hoe je eventuele blokkades kunt opheffen. We gaan werken met het stellen van vragen, met het toepassen van affirmaties, het uittesten van bloesemremedies en nog veel meer.

De cursus wordt gegeven in een mooie ruimte bij Kleur in Apeldoorn.

Aantal deelnemers: 4 (anders leer je niks) – 12 (aandacht voor iedereen).

Data: dinsdagavond 1,8,15,22 november

Tijd: 19.15 – 21.30 uur

Kosten: €139,50 ; inclusief manual.

Voor meer informatie en/of opgave:  Marjan Kuiper, tel.: 06-10129849 of info@enervi.nl

2 reacties

  • marjan zegt:

   Beste Monique
   Natuurlijk kun je meer informatie krijgen, maar je vraag is een beetje algemeen gesteld… Ik raad je aan om mij te bellen op 06-10129849, dan kun je je vragen stellen en je krijgt meteen antwoord!
   Groetjes,
   Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *