Home » MTVSS en Correcting Vision Vrijdag 20 april ’18

Vrijdag 20 april 10.00 – 16.30 uur

De processen van deze dag waar we mee aan de gang gaan hebben te maken met MTVSS & Correcting Vision.

OCHTEND – MTVSS – IMMUUN BOOSTER

Dit is een van de meest dynamische lichaams processen binnen Access. Het is vaak de Ultieme Tools voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet meer goed functioneert. Het kan een groot effect hebben op het immuunsysteem. Bij dit process zijn er meerdere toepassingen mogelijk.

CORRECTING VISION

Dit Lichaam Process kan het gezichts vermogen corrigeren en mogelijk werken bij sinus problemen. Ook wat wil je niet zien? Waar ben je blind voor? Wat kan je daardoor niet ontvangen en wat is er nog meer mogelijk voor jou na deze class.

Gary Douglas geeft altijd aan dat alhoewel elke BP een enorme bijdrage zal zijn voor iedereen, jouw lichaam en de energie precies “weten” wat goed is voor jou en je lichaam. Is het licht? Dan kan je je opgeven via www.anitaloos.nl

Na deze dag ben je Practitioner van deze Processen en kan je sessies gaan geven aan iedereen die je wilt.

2 lichaam processen
Incl uitleg en cetificaat gelamineerd
Incl de clearings via de mail
Kosten: hele dag 150 euro;1 process bijwonen 85 euro
Incl snack en drinken
Exclusief lunch. Deze is te bestellen via Marjan Kuiper en wordt verzorgd door de locatie KLeur in Apeldoorn. De lunch bestaat uit Soep, twee salades stokbrood. Huisgemaakt en biologisch. De kosten hiervoor zijn 10 euro p.p.

https://www.anitaloos.nl/cursus-agenda/

Wat is er daarna nog meer mogelijk voor ons en onze lieve lichamen?

Deze dag gaan we spelen met Access Body processen, de Access Clearing statement, Access Tools en onze lichamen gaan 2 Body Processen ontvangen en 2x geven. Na deze dag ben je Access BodyProcess Practitioner van de geleerde processen en kan je zelf behandelingen geven aan mensen.

Registratie link: https://www.anitaloos.nl/cursus-agenda/
Via mijn website kan je alleen registreren, niet betalen! Dus gewoon klikken op doorgaan. Er staat wel betalen maar die geeft aan bank overschrijving en je ontvangt de informatie daarover na je registratie via een bevestigings mailtje.

Voor meer informatie en vragen: mail naar Marjan Kuiper

Locatie: Kleur in Apeldoorn; Joh. Bosboomstraat 25C in Apeldoorn