Home » Access Bars®

Access Bars®-Behandeling

“Hoeveel kun je ontvangen?” Mensen vragen mij vaak naar het resultaat van een behandeling… Dan geef ik dit als antwoord. Je kunt een behandeling in stilte ontvangen of we verdiepen de werking met aanvullende, verbale processen. Ik faciliteer jou om los te laten, te kiezen, te veranderen wat jij wil en begeleid je in dat proces.

 

Korte uitleg van de Bars:

De Bars zijn een combinatie van 32 punten en banen in en op het hoofd waarin de elektromagnetische energie ligt opgeslagen van al onze overtuigingen, conclusies, aannames, gedachten enz. over onszelf en de wereld om ons heen. Door het aanraken van de Bars wordt deze energie ontladen en wordt het mogelijk om los te laten wat je beperkt en krijg je ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Het is alsof je een virusscanner door je brein haalt, maar je harde schijf wordt niet compleet geformatteerd. Wat jou past, mag blijven, wat je niet meer nodig hebt, mag gaan. Het effect is dat je meer gemak en plezier ervaart en dat je makkelijker in contact bent met jezelf.

Tijdens een behandeling worden de punten op je hoofd licht aangeraakt gedurende vijf tot tien minuten. In totaal duurt een behandeling (inclusief voorgesprek en even bijkomen) anderhalf uur.

Access Bars® is geen langdurige therapievorm. Je kunt zelf bepalen of je een behandeling herhaalt of niet. Ook bepaal je zelf wanneer je een volgende sessie boekt. Je kunt dit dus naar behoefte invullen. Er zijn mensen die het een tijd lang elke maand doen maar er zijn ook mensen die na een half jaar zin hebben in een Bars-behandeling. Kijk bij Tarieven voor mogelijkheden en kortingen.

Resultaat van een Bars-behandeling

Het minimale resultaat van een Bars behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. De rest… Dat is voor iedereen verschillend; dat ligt aan jezelf. Ik stel je in staat om los te laten en het tempo en wát je loslaat, bepaal je onbewust zelf.

“Ik heb een heerlijke zomer gehad, zonder gepieker en dat na 1 behandeling!”

“Ik voel meer stroming; mijn spieren zijn minder stijf!”

“Geen onverklaarbare huilbuien en paniekaanvallen meer gehad!”

“Ik trek me veel minder aan van wat de anderen van mij denken!”

“Ja. Ik ga dat boek schrijven. Dat wil ik al zo lang… Nu ga ik het doen! “

Als je teveel piekert... doe dan een Bars-sessie

 

Praktische informatie: 

Een Bars-behandeling vindt plaats op een behandeltafel – trek kleding aan die comfortabel is. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Kinderen kunnen ook een Bars-behandeling ontvangen, maar bij hen duurt het veel korter.