Home » Access Bars® Class Apeldoorn

Access Bars Class Apeldoorn

Ontvangen – Geven – Loslaten

*Zaterdag 14 mei 9.30 – 17.30 uur

Access Bars geeft je de mogelijkheid om gedachten, gevoelens en emoties los te laten op een ontspannen manier. Zonder analyses en gesprekken maar door energie te laten stromen via zachte aanraking. In deze workshop van 1 dag leer hoe je de 32 punten (de Bars) kunt vinden en bovendien krijg je nog heel veel extra tools! Na deze Class heb je een methode in handen die jou je hele leven helpt met alle keuzes en stress in je leven. Genoemde resultaten zijn: betere gezondheid; betere relaties; vermindering van angst en depressie; meer rust (bij ADHD); minder stress en zoveel meer!

 

  Voor wie is de Bars Class?

De Bars is voor iedereen, man, vrouw, jong en oud. iedereen kan dit leren en je leert het vooral door het te doen. Je hebt geen speciale gaven of vaardigheden nodig, alleen twee handen en de bereidheid om te ontdekken hoe het werkt.

Hoe zou het zijn als jij je familie en vrienden op een simpele manier kunt helpen stress los te laten? Iedereen kan dit leren!

En er is in Apeldoorn ook een groep die de Bars uitwisselt (je geeft een sessie en je krijgt een sessie). Zo kun je oefenen en je krijgt regelmatig een sessie.

Voor therapeuten en coaches is Access Bars een mooie methode om mensen te helpen met het loslaten van oude patronen. In mijn praktijk zie ik dat mensen makkelijker verandering kiezen, doordat ze met de Bars makkelijk (onbewuste) belemmeringen loslaten.

Ben je werkzaam in het onderwijs, gezondheidszorg of een instelling? En zijn jouw collega’s ook geïnteresseerd in het geven van Bars? Er is ook een training op de werkplek mogelijk, neem hiervoor contact op via 06-10129849.

  Wat krijg je tijdens een Bars Class?

 • Duidelijke uitleg over de tools van Access Consciousness
 • Instructie over hoe je de punten op het hoofd kunt vinden
 • Je geeft 2 keer een sessie
 • Je ontvangt 2 keer een sessie
 • Je krijgt een film te zien van Gary Douglas en Dain Heer
 • Persoonlijke aandacht: begeleiding bij het vinden van de punten en het geven van de sessie
 • Persoonlijke aandacht voor de ontvanger van de sessie en ondersteuning bij wat er losgelaten mag worden
 • Natuurlijk is er alle tijd en gelegenheid om je vragen te stellen
 • “Tools” die je voor jezelf kunt gebruiken
 • Een Manual met duidelijke uitleg over de tools, de locatie van de punten en waar ze voor staan
 • Een kaart met foto’s van de vingerzetting
 • Een overzichtskaart
 • Uiteraard een certificaat
 • Registratie op de website van Access Consciousness als erkend Access Bars Practitioner
 • En niet te vergeten:
 • koffie/thee/water; zoete en zoute snacks
 • mogelijkheid mee te doen met de bars-uitwisselingen die ik organiseer.

  Enkele reacties van cursisten:

“Lieve Marjan, Ik wil even kwijt dat ik de cursus dag van Bars echt heel fijn vond! Zoals jij met ons omgaat en een prettig gevoel geeft vind ik heel bijzonder. Je doet het integer en met humor maar met kennis van zaken. Ik ben nu nog meer overtuigd om met Bars verder te gaan!” 

“Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Het was warm en gezellig en ontspannen. Je uitleg en begeleiding was duidelijk en vol enthousiasme. De accommodatie voelde prettig en de lunch was heerlijk. Al met al een fijne dag. Dank daarvoor.”

“Wij vonden het allebei een zeer geslaagde dag. Prettig hoe jij luchtig, vlot maar duidelijk de basisgegevens doorneemt. Fijn dat we zo’n dag niet uren in het boek gaan lezen maar al vrij direct gaan toepassen en op elkaar de bars gaan oefenen.” 

“Ik bedank jou hartelijk voor al je wijsheid, gezelligheid, speelsheid, vertrouwen en fijne bars classdag! Ik heb veel mogen leren en verheug me op de komende tijd van nieuwe ontmoetingen. Wat is er nog meer mogelijk na deze Bars class voor mij?(Saskia)”

  Wie geeft de Bars Class in Apeldoorn?

Marjan Kuiper: “Sinds eind 2015 geef ik Bars-behandelingen in mijn praktijk. Na een jaar bedacht ik dat ik deze mooie methode graag wil doorgeven aan iedereen die het leren wil en sinds januari 2016 geef ik met veel plezier de Bars Classes. Door de Bars en de vele andere tools van Access Consciousness ben ik daadkrachtiger en optimistischer geworden. Ik weet meer wat ik wil.  Ik heb ontdekt dat ik veel creatiever ben dan ik dacht. Ik ben niet meer de optelsom van mijn ervaringen in het verleden, maar leef meer in het hier en nu.”

  En wat zijn de kosten van een Bars Class?

Cursusgeld: €300,=.

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene. Als je samen met je kind een class wilt doen, neem dan contact op want het is mogelijk om een class te plannen in het weekend of in een vakantie. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€150,=)

 

  Locatie: NR.17, Spadelaan 17, Apeldoorn

(Op de 2e verdieping wordt de workshop gegeven. Deze is alleen met een trap te bereiken)

Data workshop:

* Zaterdag 14 mei 9.30 – 17.30 uur

          Doe je mee?

Meld je aan met deze knop

 

 • Liever telefonisch contact? Bel op 06-10129849
 • Zit jouw datum er niet bij? Neem contact op om samen een dag te plannen.