Home » Access Bars Class in Apeldoorn

Access Bars Class in Apeldoorn

Zaterdag 17 augustus ’19; 9.30-17.30 uur

Zachtjes het stof uit je brein blazen en ontdekken hoe briljant je bent.

Wil je graag je leven veranderen en ben je klaar met analyseren, piekeren, twijfelen? Wil je meer keuze, meer mogelijkheden, en simpelweg jezelf zijn?

Kom naar een Access Bars Class!

Met deze dag krijg je de kans om je leven positief te veranderen: minder ruis op de lijn naar jouw weten. In jouw tempo kun je oordelen, gedachten, gevoelens en emoties, die niet meer bij je horen, loslaten. Daardoor krijg je meer rust in je hoofd, meer ontspanning, meer helderheid en bewustzijn van wie jij werkelijk bent.

Access Bars werkt door zachte aanraking van bepaalde plekken op het hoofd (de “bars”) waardoor energie gaat stromen.

 

Na deze Class heb je een methode in handen die jou je hele leven helpt met alle keuzes en stress in je leven.  Genoemde resultaten zijn: betere gezondheid, betere relaties, vermindering van angst en depressie, meer rust (bij adhd), minder stress en zoveel meer!

Iedereen kan dit leren. Je hoeft geen therapeut of coach te zijn om iets aan deze training te hebben. Stel je voor hoe het is als jij deze prachtige, eenvoudige manier om stress te ontladen kunt geven aan je familie en vrienden!

Je kunt deze training samen met iemand volgen, zodat je de Bars aan elkaar kunt geven.

Wat krijg je tijdens een Bars Class?

 • Instructie over hoe je de punten op het hoofd kunt vinden
 • Je geeft 2 x een sessie
 • Je ontvangt 2 x een sessie
 • Je krijgt een film te zien van Gary Douglas en Dain Heer
 • Persoonlijke aandacht: begeleiding bij het vinden van de punten en het geven van de sessie
 • Persoonlijke aandacht voor de ontvanger van de sessie en ondersteuning bij wat er losgelaten mag worden
 • Natuurlijk is er alle tijd en gelegenheid om je vragen te stellen
 • “Tools” die je voor jezelf kunt gebruiken
 • Een Manual met duidelijke uitleg over de tools, de locatie van de punten en waar ze voor staan
 • Een kaart met foto’s van de vingerzetting
 • Een overzichtskaart
 • En natuurlijk een certificaat
 • Registratie op de website van Access Consciousness als erkend Access Bars Practitioner
 • Na de BarsClass: onbeperkt gelegenheid om je vragen te stellen over de class, de manual, de sessies die je gegeven hebt via mail of whatsapp.
 • En niet te vergeten:
  • koffie/thee/water, zoete en zoute snacks
  • een heerlijke huisgemaakte lunch

  En je krijgt de volgende extra’s erbij: 

  • een jaar lang 10 euro korting op sessies  (coaching/clearing; bodyproces; Bars)
  • een half jaar 20% korting op mijn workshops (uitz. workshops die ik voor een ander host en de Bars uitwisselingen)
  • Bars-uitwisselingen in een groep. Elke maand organiseer ik (tegen kostprijs) Bars-uitwisselingen (swaps). Hiervoor kun je lid worden van de whatsapp-groep.

Wie geeft deze Bars Class?

Marjan Kuiper: “Sinds eind 2015 geef ik Bars-behandelingen in mijn praktijk. Na een jaar bedacht ik dat ik deze mooie methode graag wil doorgeven aan iedereen die het leren wil en sinds januari 2016 geef ik met veel plezier de Bars Classes. Door de Bars en de vele andere tools van Access Consciousness ben ik daadkrachtiger en optimistischer geworden. Ik weet meer wat ik wil.  Ik heb ontdekt dat ik veel creatiever ben dan ik dacht. Ik ben niet meer de optelsom van mijn ervaringen in het verleden, maar leef meer in het hier en nu. ”

Enkele reacties van deelnemers:

“Lieve Marjan,Ik wil even kwijt dat ik de cursus dag van Bars echt heel fijn vond!Zoals jij met ons omgaat en een prettig gevoel geeft vind ik heel bijzonder.Je doet t integer en met humor maar met kennis van zaken. Ben nu nog meer overtuigd om met Bars verder te gaan!” 

“Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Het was warm en gezellig en ontspannen. Je uitleg en begeleiding was duidelijk en vol enthousiasme.De accommodatie voelde prettig, de lunch was heerlijk. Al met al een fijne dag. Dank daarvoor.” 

“Wij vonden het allebei een zeer geslaagde dag. Prettig hoe jij luchtig, vlot maar duidelijk de basis gegevens doorneemt. Fijn dat we zo’n dag niet uren in het  boek gaan lezen ,maar al vrij direct gaan toepassen en op elkaar de bars gaan oefenen.” 

Praktische informatie:

 Locatie: Leefstijlcentrum Bij Barkey,  Eendrachtstraat 31 in Apeldoorn. De lunches worden verzorgd door Esther Barkey-Jansen zelf.

Datum: Zaterdag 17 augustus ’19

 Tijd: 9.30 – 17.30 uur.

Cursusgeld: €300,=. (Vastgestelde prijs door Access Consciousness). Hiervoor krijg je een geheel verzorgde dag, al het materiaal en registratie als Bars Practitioner bij Access              Consciousness.

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene. Er wordt wel een bijdrage voor de lunch gevraagd.

Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€150,=)

Doe je mee? 

 

Aanmelden: marjan@enervi.nl of bel 06-10129849 

 

Kijk voor meer foto’s en sfeerimpressies ook eens op www.facebook.com/enervi

 

Datum volgende Bars Class: Neem contact op om samen een dag te plannen: mail naar marjan@enervi.nl of bel meteen 06-10129849.