Home » Access Bars Class in Apeldoorn

Access Bars Class in Apeldoorn

Vrijdag 24 augustus van 9.30 – 17.30 uur

Zachtjes het stof uit je brein blazen en ontdekken hoe briljant je bent.

Wil je graag je leven veranderen en ben je klaar met analyseren, piekeren, twijfelen? Wil je meer keuze, meer mogelijkheden, en simpelweg jezelf zijn?

Toen ik (Marjan Kuiper) de Access Bars ging geven aan mijn cliënten zag ik dat zij stappen konden zetten en keuzes gingen maken, waar zij eerder niet toe in staat waren. Zij vertellen mij dat ze een beter contact met zichzelf hebben, zich minder druk maken over de oordelen van anderen en dat ze beter weten wat zij willen.

Voor mij persoonlijk zijn de Bars en de vele andere tools van Access Consciousness pragmatische technieken die ik dagelijks toepas. Ik ben daadkrachtiger en optimistischer geworden, weet meer wat ik wil.  Ik heb ontdekt dat ik veel creatiever ben dan ik dacht. Ik ben niet meer de optelsom van mijn ervaringen in het verleden, maar leef meer in het hier en nu. Keuzes maak ik met gemak vanuit mijn weten. Na de BarsClass heb ik de Foundation en de Choice of Possibilities gedaan. De tools en processen die ik daar geleerd heb pas ik toe in mijn persoonlijk leven, in de sessies die ik geef in mijn praktijk en in de BarsClass en de workshops die ik geef.

Wat leer je in een BarsClass?

Access Bars geeft je de mogelijkheid om gedachten, gevoelens en emoties los te laten op een ontspannen manier. Zonder analyses en gesprekken, maar door energie te laten stromen via zachte aanraking. Na deze Class heb je een methode in handen die jou je hele leven helpt met alle keuzes en stress in je leven.  Genoemde resultaten zijn: betere gezondheid, betere relaties, vermindering van angst en depressie, meer rust (bij adhd), minder stress en zoveel meer!

Enkele reacties van cursisten:

“Lieve Marjan,Ik wil even kwijt dat ik de cursus dag van Bars echt heel fijn vond!Zoals jij met ons omgaat en een prettig gevoel geeft vind ik heel bijzonder.Je doet t integer en met humor maar met kennis van zaken. Ben nu nog meer overtuigd om met Bars verder te gaan!” (17 november ’17))

“Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Het was warm en gezellig en ontspannen. Je uitleg en begeleiding was duidelijk en vol enthousiasme.De accommodatie voelde prettig, de lunch was heerlijk. Al met al een fijne dag. Dank daarvoor.” (21 oktober ’17)

“Wij vonden het allebei een zeer geslaagde dag. Prettig hoe jij luchtig, vlot maar duidelijk de basis gegevens doorneemt. Fijn dat we zo’n dag niet uren in het  boek gaan lezen ,maar al vrij direct gaan toepassen en op elkaar de bars gaan oefenen.” (15 december ’17)

Hoe ziet een Bars Class eruit?

 • Duidelijke uitleg over de tools van Access Consciousness
 • Instructie over hoe je de punten op het hoofd kunt vinden
 • Je geeft 2 x een sessie
 • Je ontvangt 2 x een sessie
 • Je krijgt een film te zien van Gary Douglas en Dain Heer
 • Persoonlijke aandacht: begeleiding bij het vinden van de punten en het geven van de sessie
 • Persoonlijke aandacht voor de ontvanger van de sessie en ondersteuning bij het wat er losgelaten mag worden
 • Thema’s die bij jou naar voren komen, zijn thema’s die ook leven bij anderen in de groep. Er kan veel opgelost worden in een korte tijd
 • Natuurlijk is er alle tijd en gelegenheid om je vragen te stellen

Een paar dagen voor aanvang van de cursus krijg je een mail met daarin een globaal programma.

Waar wordt deze BarsClass gegeven?

De training wordt gegeven in Centrum Kleur in Apeldoorn in een huiselijke sfeer. De lunches zijn huisgemaakt en biologisch. Er is voor de deur parkeergelegenheid.

Enkele reacties over de locatie:

“Ik hou van mensen die de dingen uit liefde doen, omdat ik mezelf erin herken. Jij hebt het tot een speciale gemaakt omdat je de juiste locatie hebt gekozen bij Mirjam, heel sfeervol, beetje huiskamer gezelligheid waar je je meteen op je gemak voelt 🙂 De groepsgrootte klopt als een bus en het feit dat je de innerlijke mens verzorgd is het geheim van een geslaagde dag.”

“Fijne sfeer ! Prettige groep leuke ambiance. Heerlijke lunch.”

 

 Kan iedereen meedoen met een Bars Class?

Iedereen kan dit leren. Je hoeft geen therapeut of coach te zijn om iets aan deze training te hebben. Stel je voor hoe het is als jij deze prachtige, eenvoudige manier om stress te ontladen kunt geven aan

Access Bars Class Marjan Kuiper
Bars Class 16 februari ’18

je familie en vrienden!

Je kunt deze training samen met iemand volgen, zodat je de Bars aan elkaar kunt geven.

En er is in Apeldoorn ook een groep die de Bars uitwisselt (je geeft een sessie en je krijgt een sessie). Zo kun je oefenen en je krijgt regelmatig een sessie. Van deze groep kun je na de training lid worden.

En wat zijn de kosten van een Bars Class?

Cursusgeld: €300,=.  Hiervoor krijg je een geheel verzorgde dag en al het materiaal.

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene.  Als je samen met je kind een class wilt doen, neem dan contact op, want het is mogelijk om een class te plannen in het weekend of in een vakantie. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€150,=)

Veel geld? Bedenk even dit: Dit is goedkoper dan een jaar therapie.

Wat krijg je dan? 

Uitleg en begeleiding van een  Barsfacilitator met jaren ervaring als coach en als docent.

Materiaal (dit krijg je op de dag zelf):

 • Manual met duidelijke uitleg over de tools, de locatie van de punten en waar ze voor staan
 • Een kaart met foto’s van de vingerzetting
 • Een overzichtskaart
 • Een natuurlijk een certificaat

En niet te vergeten:

 • koffie/thee/water
 • heerlijke biologische hapjes, zoetigheid en hartig, fruit
 • een heerlijke huisgemaakte biologische lunch
 • Aan het eind van de dag ontvang je een officieel certificaat en kun je de Bars geven aan anderen (en er ook geld voor vragen).

En je krijgt de volgende extra’s erbij: 

 • een jaar lang 10 euro korting op sessies met mij (coaching/clearing; bodyproces; Bars)
 • een half jaar 20% korting op mijn workshops (uitz. workshops die ik voor een ander host en de Bars uitwisselingen)
 • toegang tot de besloten Facebookgroep Access Bars – Marjan. Hier kan je vragen stellen, uitwisselen, filmpjes kijken enzovoort
 • Bars-uitwisselingen in een groep. Elke maand organiseer ik (tegen kostprijs) Bars-uitwisselingen (swaps). Hiervoor kun je lid worden van de whatsapp-groep.

Datum Bars Class: vrijdag 24 augustus ’18 van 9.30 uur – 17.30 uur

Doe je mee?  Aanmelden: info@enervi.nl of bel 06-10129849

Kijk voor meer foto’s en sfeerimpressies ook eens op www.facebook.com/enervi

Datum volgende Bars Class: Vrijdag 21 september 9.30-17.30 uur.