Home » Access Bars™

Access Bars™-Behandeling

Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om op een ontspannen en gemakkelijke manier beperkende overtuigingen los te laten, ook die waarvan je niet eens wist dat je ze had.

The Bars ® zijn een combinatie van 32 punten en banen in en op het hoofd waarin de elektromagnetische energie ligt opgeslagen van al onze overtuigingen, conclusies, aannames, gedachten enzovoort over onszelf en de wereld om ons heen. Door het aanraken van de Bars ® wordt deze energie ontladen en wordt het mogelijk om los te laten wat je beperkt en krijg je ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Het is alsof je een virusscanner door je brein haalt, maar je harde schijf wordt niet compleet geformatteerd. Wat jou past, mag blijven, wat je niet meer nodig hebt, mag gaan. Het effect is dat je meer gemak en plezier ervaart en dat je makkelijker in contact bent met jezelf.

Tijdens een behandeling worden de punten op je hoofd licht aangeraakt gedurende vijf tot tien minuten. In totaal duurt een behandeling (inclusief uitleg en kort nagesprek) anderhalf uur.

Het minimale resultaat van een Bars ® behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. En de rest… is voor iedereen verschillend, dat ligt aan jezelf.  Degene die de Bars® geeft, faciliteert jou om los te laten en het tempo en wat je loslaat, bepaal je onbewust zelf.

Acces Bars ™ is geen langdurige therapie-vorm. Je kunt zelf bepalen of je een behandeling herhaalt of niet. Ook bepaal je zelf wanneer je het wilt herhalen. Je kunt dit dus naar behoefte invullen. Er zijn mensen die het een tijd lang elke maand doen, maar er zijn ook mensen die na een half jaar zin hebben in een Bars ™-behandeling.

 

Praktische informatie: Een Bars – behandeling vindt plaats op een behandeltafel, trek kleding aan die comfortabel is. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Kinderen kunnen ook een Bars -sessie ontvangen, maar bij hen duurt het veel korter.