Home » Access Foundation Class

Access Foundation, een nieuw fundament voor je leven.

Vier dagen voor jezelf:

Donderdag 25 oktober t/m zondag 28 oktober

van 10.00 – 17.30 uur

“Wat als wie en wat je werkelijk bent totaal anders is dan wat je ooit had “bedacht”? Wat is er nog dan meer mogelijk?

Ben jij bereid je “oude” vastgeroeste fundering te ontwarren, neerhalen en afbreken om vervolgens een bewegend platform genaamd JIJ neer te zetten?” Anita Loos

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je volledig vertrouwt op je eigen weten…

Hoe zou jou leven dan zijn ? Wat zou je wensen? Meer plezier, meer gemak, meer comfort? Wat zou je veranderen, zodat je ’s ochtends wakker wordt en zin hebt in weer een mooie dag?

 Tijdens de Access Consciousness Foundation Class krijg je een gereedschapskist vol met handige “tools” die je helpen om beperkingen en begrenzingen los te laten, zodat je ruimte krijgt voor nieuwe mogelijkheden, ideeën, inspiratie enzovoort. Je gaat met een frisse blik naar je leven kijken en krijgt allerlei gereedschap aangereikt, waarmee je kunt veranderen wat JIJ kiest te veranderen. (Denk hierbij aan de tools die je in je BarsClass hebt geleerd, maar dan nog VEEL meer.)

Tijdens deze 4 daagse leer je vanuit de vraag naar situaties te kijken, zodat je loskomt van de oordelen en conclusies die je erover hebt gevormd. Je leert hoe je echte vragen stelt, zodat je meer mogelijkheden en kansen kunt genereren.

We gaan aan het werk met Body-processen: het activeren van energie in je lichaam op allerlei gebieden, zodat je je beter gaat voelen.
Je ontdekt wanneer en hoe en waar jij jezelf in de weg zit met overbodige ballast, zodat je meer vrijheid in het maken van keuzes krijgt en meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen kunt scheppen. EN je ontdekt ook wat er wel mooi en goed is aan JOU en je leven, wat je wil behouden en verder wil uitbouwen.
 
Deze Foundation Class wordt gegeven door Anita Loos, Access Certified Facilitator en meer. Anita heeft diverse workshops in Apeldoorn gegeven en komt graag weer terug om een Foundation te doen. Zij is in staat een veilige sfeer te creëren waarin jij je volledig gezien en geaccepteerd voelt. Niks is goed, niks is fout, er is alleen keuze.
 
 Heb je vragen, wil je iets bespreken? Neem dan contact op met Marjan (06-10129849).
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een Foundation Class volgen met Anita in Apeldoorn? Meld je aan via www.anitaloos.nl

 


Praktische informatie:
Om deze training te kunnen doen, moet je een BarsClass hebben gedaan.
Datum: donderdag 25 t/m zondag 28 oktober 2018
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.30 uur
Plaats: Centrum Kleur in Apeldoorn
Kosten: €1400,= inclusief manual, certificaat, koffie, thee, snacks, lunch
Herhaal je deze class: €700,=
Kinderen zijn welkom! Tot en met 15 jaar, onder begeleiding van een volwassene doen zij gratis mee, 15 en 17-jarigen betalen de helft van het cursusgeld.
Aanmelding en vragen: info@enervi.nl of mobiel 06-101209849 (Marjan Kuiper) of via www.anitaloos.nl

Meer weten? Kijk maar even naar dit filmpje: