Home » Access Foundation Class

Access Foundation

 een nieuw fundament voor je leven.

 

Vier dagen voor jezelf:

23 – 26 januari 2020

Zou je een manier willen vinden waardoor het leven voor jou werkt in plaats van jij voor het leven? Ben je op zoek naar de sleutel die met gemak verandering brengt zodat je uit je beperkingen en in mogelijkheden kunt stappen? Ben je klaar voor iets anders, iets nieuws, iets dat simpelweg werkt?

In deze 4-daagse Foundation cursus bekijk je alle bouwstenen uit het leven, zoals Geld, Relaties & Familie, Gezondheid, het Lichaam en nog veel meer!
Via verbale clearing-processen en door anders te kijken naar hoe je kunt functioneren vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, kun je jouw diepgewortelde beperkingen loslaten.

Je begint in te zien wat het werkelijk betekent om je leven te creëren zoals JIJ zelf zou willen. Niet zoals je geleerd hebt, zoals het je verteld is of wat je om je heen ziet. Het staat je toe om uit problemen en in mogelijkheden te stappen. In plaats van een slachtoffer van je leven te zijn wordt je nu de creator en meester van je eigen leven.

• Ontdek de 5 elementen van Intimiteit
• Onderzoek de 10 sleutels naar vrijheid
• Leer spelen met de energiestromen
• Leer drie hele dynamische lichaamsprocessen waardoor je je verleden en alles wat je beperkt loslaat, zelfs op celniveau.

Ellen Gille is een ervaren Access Certified Facilitator. Met oprechte interesse, warmte en humor is zij een uitnodiging voor jou om je unieke kwaliteiten en capaciteiten te erkennen. Kijk voor meer info op haar website: www.ellengille.com

 


Praktische informatie:
Om deze training te kunnen doen, moet je een Bars Class hebben gedaan.
 
Datum: donderdag 23 t/m zondag 26 oktober 2018
Tijd: Van 10.00 uur tot 18.00 uur
Plaats: Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn
Kosten: €1400,= inclusief Manual, certificaat, koffie, thee, snacks
Herhaal je deze class: €700,=
Kinderen zijn welkom! Tot en met 15 jaar, onder begeleiding van een volwassene doen zij gratis mee, 15 en 17-jarigen betalen de helft van het cursusgeld.
Aanmelding en vragen: marjan@enervi.nl of mobiel 06-101209849 (Marjan Kuiper) of via www.ellengille.com