Home » Access Foundation Class

Access Foundation, een nieuw fundament voor je leven.

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je volledig vertrouwt op je eigen wijsheid…

Hoe zou jou leven dan zijn ? Wat zou je wensen? Meer plezier, meer gemak, meer comfort? Wat zou je veranderen, zodat je ’s ochtends wakker wordt en zin hebt in weer een fantastische dag?

Heb je je wel eens afgevraagd of dit kan en vooral: HOE DAN? Lees dan vooral verder:

 

Tijdens de Access Consciousness Foundation Class krijg je een gereedschapskist vol met handige “tools” die je helpen om beperkingen en begrenzingen los te laten, zodat je ruimte krijgt voor nieuwe mogelijkheden, ideeën, inspiratie enzovoort. Je gaat met een frisse blik naar je leven kijken en krijgt allerlei gereedschap aangereikt, waarmee je kunt veranderen wat JIJ kiest te veranderen. (Denk hierbij aan de tools die je in je BarsClass hebt geleerd, maar dan nog VEEL meer.)

Tijdens deze 4 daagse leer je vanuit de vraag naar situaties te kijken, zodat je loskomt van de oordelen en conclusies die je erover hebt gevormd. Je leert hoe je echte vragen stelt, zodat je meer mogelijkheden en kansen kunt genereren.
We gaan aan het werk met Body-processen: het activeren van energie in je lichaam op allerlei gebieden, zodat je je beter gaat voelen.
Je ontdekt wanneer en hoe en waar jij jezelf in de weg zit met overbodige ballast, zodat je meer vrijheid in het maken van keuzes krijgt en meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen kunt scheppen. EN je ontdekt ook wat er wel mooi en goed is aan JOU en je leven, wat je wil behouden en verder wil uitbouwen.
 
Deze Foundation Class wordt gegeven door Elisabeth Schuijt, Access Certified Facilitator, Kinesioloog en vertaler van de handboeken van de Access Consciousness. Je kunt wel stellen dat zij helemaal in de materie zit. Bovendien is zij al zeven jaar bezig met het gebruiken van de tools van Access en zij kan de vertaalslag te maken naar het gewone, normale, praktische leven hier op deze planeet. Zij kan begrijpt als geen ander wat het inhoudt om mensen te faciliteren in de ontdekkingstocht naar dat wat zij diep van binnen weten en het leven dat ze zouden willen hebben, maar nooit hebben gevraagd.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een Foundation Class volgen met Elisabeth in Apeldoorn? Neem dan contact met mij op (06-10129849). Ik organiseer deze Class in Apeldoorn e.o. op onregelmatige basis: als er een vraag komt om deze Class dan wordt er een datum gepland.


Praktische informatie:
Om deze training te kunnen doen, moet je een BarsClass hebben gedaan.
Datum: donderdag 5 t/m zondag 8 oktober 2017
Tijd: Van 10.00 uur tot 17.30 uur
Plaats: Centrum Kleur in Apeldoorn
Kosten: €1250,= inclusief manual, certificaat, koffie, thee, snacks, lunch
Herhaal je deze class: €625,=
Kinderen zijn welkom! Tot en met 15 jaar, onder begeleiding van een volwassene doen zij gratis mee, 17 en 17-jarigen betalen de helft van het cursusgeld.
Aanmelding en vragen: contact of mobiel 06-101209849

Meer weten? Kijk maar even naar dit filmpje: