Home » Access BodyProcess

Access BodyProcess

Even helemaal niets…. Alleen voelen hoe je lichaam ontspant onder een lichte aanraking. Bepaalde plekken krijgen energie. Je lichaam laat spanning en stress los.

Access Bodyprocessen zijn bijzonder, omdat energie van jouw eigen lichaam wordt geactiveerd. En daar heb je meer van dan je denkt! Er wordt geen energie toegevoegd, zoals bijvoorbeeld bij Reiki. Jouw lichaam heeft alleen een zetje nodig om een bepaalde energie aan te zetten. En omdat je lichaam van aanraking houdt, werkt het veel krachtiger wanneer een ander deze energie aanzet, dan dat je het zelf doet.

Een bodyproces helpt het lichaam beter te functioneren.

Elk Bodyprocess roept een andere energie op en zet daarmee een bepaald proces in werking. Sommige, zoals de MTVSS, zetten een aantal processen tegelijk aan…

Een paar voorbeelden van Bodyprocessen:

De MTVSS: eerstekeus Bodyprocess. Geeft je immuunsysteem een boost. Werkt verzachtend, geeft ontspanning, zet het zelfhelend vermogen aan. Geeft verschillende resultaten bij diverse aandoeningen. Aan te bevelen bij problemen en aandoeningen waar het immuunsysteem bij betrokken is.

TSS: Wanneer trauma zich heeft vastgezet in je lichaam en klachten steeds terugkomen, kan het zijn dat je lichaam in een soort loop zit. TSS helpt om hier uit te komen.

TSS plus:Wanneer er sprake is (geweest) van verslaving, als je last hebt van je perfectionisme… als je bepaald gedrag maar niet veranderen kan, dan kan TSS plus een mooie optie zijn.

Correcting Vision: hoe kijk je en wat zie je? Wil je figuurlijk je blik verbreden of zijn er oogaandoeningen, mn staar, dan kan Correcting Vision behulpzaam zijn. Ook zijn er resultaten behaald bij sinusklachten.

BMM: Om mensen te begrijpen, hebben we bepaald gedrag van hen op energetisch niveau gekopieerd. Dat kan fysiek doorwerken, waardoor je hun lichamelijke klachten in meer of mindere mate ook hebt. Denk bijvoorbeeld aan familiekwaaltjes. Wil je dit patroon doorbreken, dan kan je dit proces overwegen.

Cellulair Memory: Sommig letsel blijft in het celgeheugen aanwezig, waardoor klachten onvoldoende overgaan. Met dit Bodyproces help je je cellen terug te gaan naar het punt voordat je dit letsel kreeg. Heeft goede resultaten gegeven bij littekens.

Maak een afspraak

Heb je een vaccin gehad, of krijg je er binnenkort één? Weet dat er een Bodyprocess is, speciaal om het lichaam te ondersteunen bij de verwerking ervan. Duur: 1 uur. Herhaling van de behandeling aanbevolen. Kijk ook bij Tarieven

 

Er is nu een Specifiek Bodyprocess beschikbaar voor migraine.

Neem hiervoor contact op via 06-10129849.

Je hoeft van tevoren niet te weten welk Bodyprocess je kiest, want ik kan uittesten welk proces op dat moment het fijnst is voor jou.

Ook handig om te weten: Een sessie is hands-on (handen op je lichaam) en je houdt je kleding gewoon aan. je ligt  op een massagetafel waar een matrasje op is gelegd. Voor een sessie neem ik anderhalf uur tijd.

Het raadzaam er vanuit te gaan dat je een aantal sessies boekt voor blijvend resultaat.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Behandeling wordt gegeven door de kleding heen. Trek iets aan dat comfortabel is, omdat je soms op je rug, je buik of je zij ligt.

Maak een afspraak

!!Let op: Bovenstaande is GEEN medische claim. “Resultaten” zijn ervaringen van mensen die deze behandeling hebben ondergaan, en er zijn evenzoveel mensen met andere resultaten. Dit is per individu verschillend. Deze Bodyprocessen worden dan ook NIET aangeboden ter vervanging van medische zorg. Ga altijd naar een arts en stop niet zomaar met het innemen van medicijnen. Enerví aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor (vermeende) gevolgen van de behandeling.