Home » Agenda

Zaterdag 16 maart ’19 

Access Bars Class 

Zachtjes het stof uit je brein blazen en ontdekken hoe briljant je bent.

Wil je graag je leven veranderen en ben je klaar met analyseren, piekeren, twijfelen? Wil je meer keuze, meer mogelijkheden, en simpelweg jezelf zijn?

Staat jouw datum er niet bij? Neem contact op om een Class te plannen!

Klik hier voor meer informatie.  

Donderdag 21 maart; 13.30 uur

Bars- & Bodyprocessuitwisseling

Deze middag wisselen we niet alleen de Bars uit, je kunt ook een Bodyprocess of Energetische facelift  geven of ontvangen. Ook als je geen Bodyprocess hebt geleerd ben je welkom, want het is jouw kans om eens te ervaren wat het voor je kan doen en je kunt uiteraard dan “in ruil” een Bars-sessie geven. 

Locatie: Bij Barkey, Eendrachtstraat 31 in Apeldoorn

Bijdrage: 17,50

Aanmelden via de whats-appgroep of neem even contact op via mail of telefonisch.

Donderdag 28 maart; vanaf 18.00 uur

Workshop Voedselintoleranties

in samenwerking met Esther Barkey

Krijg je soms ‘zomaar’ rode uitslag na je ontbijt, maar heb je geen idee waarvan? Of krijg je vaak een opgeblazen gevoel als je lekker uitgebreid hebt geluncht? Of hartkloppingen als je gezellig sushi bent wezen eten?

Kom dan naar de workshop ‘Voedselintoleranties’ op donderdagavond 28 maart 2019 en ontdek waardoor dit wordt veroorzaakt. Samen met Marjan Kuiper (EnerVí) gaan we aan de slag om te onderzoeken of je last hebt van voedselintoleranties. Hierbij krijg je gelijk adviezen hoe je daarmee om kunt gaan om klachten te verbeteren én te voorkomen. Lees meer….

Vrijdag 5 april

Energetic Facelift Class

De Energetische Facelift is een heerlijke, ontspannende behandeling voor lichaam, geest en het gezicht. Het helpt je om allerlei standpunten over leeftijd en ouder worden los te laten, die anders effect zouden hebben op je lichaam. Bovendien wordt met deze behandeling een verfrissende, verjongende energie geactiveerd.
Bij meerdere behandelingen zie je resultaat in het gezicht: de trekken worden zachter en je ziet er jonger uit. Vandaar de naam energetische facelift. Maar deze behandeling doet meer: je activeert namelijk energie in het lichaam en dat gaat naar die plekken waar die energie het meeste nodig is.

In deze Class leer je hoe je deze behandeling aan anderen kunt geven. Er is geen voorkennis vereist, maar bekendheid met Access Bars is wel een (klein) voordeel.

Na deze Class mag je de Energetische facelift geven aan anderen en er geld voor vragen!

Geef je Bars-sessies dan heb je met deze behandeling een mooi aanbod: voor het mentale deel kun je de Bars inzetten en voor de fysieke ontspanning kun je de Facelift geven.
Ook voor schoonheidsspecialistes is deze behandeling een mooie aanvulling op het aanbod, want je werkt hiermee aan de schoonheid van binnenuit!

In deze Class geef je 2 sessies en je ontvangt 2 sessie. (En dit is pure wellness!). Je krijgt een engelstalige manual en een fotokaart. Ook gaan we een film bekijken waarin de behandeling wordt uitgelegd. Natuurlijk krijg je ook uitleg en ondersteuning van mij!
Na deze Class kun je meedoen aan de Bars & Bodyswaps die ik organiseer, zodat je kunt oefenen en natuurlijk ontvangen.

Kosten voor deze dag: €260,= ; inclusief materiaal, koffie/thee, snacks en een heerlijke gezonde lunch van Esther Barkey

Aanmelden: via info@enervi.nl

 

Vrijdag 3 mei

Massagedag

proeven van heerlijke massages voor een prikkie bij Kleur in Apeldoorn, waaronder natuurlijk Access Bars

Meer informatie volgt!