Home » Access Bars® Class Apeldoorn

 

Access Bars® Class Apeldoorn

 

Zachtjes het stof uit je brein blazen en ontdekken hoe briljant je bent.

Zaterdag 1 augustus 9.30 – 17.30 uur

Wil je graag je leven veranderen en ben je klaar met analyseren, piekeren en twijfelen? Wil je meer keuze, meer mogelijkheden en simpelweg jezelf zijn?

Toen ik Access Bars behandelingen ging geven aan mijn cliënten zag ik dat zij stappen konden zetten en keuzes gingen maken waar zij eerder niet toe in staat waren. Zij vertellen mij dat ze een beter contact met zichzelf hebben, zich minder druk maken over de oordelen van anderen en dat ze beter weten wat zij willen.

Wat leer je in een Bars Class?

Access Bars geeft je de mogelijkheid om gedachten, gevoelens en emoties los te laten op een ontspannen manier. Zonder analyses en gesprekken maar door energie te laten stromen via zachte aanraking. Na deze Class heb je een methode in handen die jou je hele leven helpt met alle keuzes en stress in je leven. Genoemde resultaten zijn: betere gezondheid; betere relaties; vermindering van angst en depressie; meer rust (bij ADHD); minder stress en zoveel meer!

Enkele reacties van cursisten:

“Lieve Marjan,Ik wil even kwijt dat ik de cursus dag van Bars echt heel fijn vond! Zoals jij met ons omgaat en een prettig gevoel geeft vind ik heel bijzonder. Je doet het integer en met humor maar met kennis van zaken. Ik ben nu nog meer overtuigd om met Bars verder te gaan!” 

“Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige dag gehad. Het was warm en gezellig en ontspannen. Je uitleg en begeleiding was duidelijk en vol enthousiasme. De accommodatie voelde prettig en de lunch was heerlijk. Al met al een fijne dag. Dank daarvoor.”

“Wij vonden het allebei een zeer geslaagde dag. Prettig hoe jij luchtig, vlot maar duidelijk de basisgegevens doorneemt. Fijn dat we zo’n dag niet uren in het boek gaan lezen maar al vrij direct gaan toepassen en op elkaar de bars gaan oefenen.” 

Wat krijg je tijdens een Bars Class?

 • Duidelijke uitleg over de tools van Access Consciousness
 • Instructie over hoe je de punten op het hoofd kunt vinden
 • Je geeft 2 keer een sessie
 • Je ontvangt 2 keer een sessie
 • Je krijgt een film te zien van Gary Douglas en Dain Heer
 • Persoonlijke aandacht: begeleiding bij het vinden van de punten en het geven van de sessie
 • Persoonlijke aandacht voor de ontvanger van de sessie en ondersteuning bij het wat er losgelaten mag worden
 • Natuurlijk is er alle tijd en gelegenheid om je vragen te stellen
 • “Tools” die je voor jezelf kunt gebruiken
 • Een Manual met duidelijke uitleg over de tools, de locatie van de punten en waar ze voor staan
 • Een kaart met foto’s van de vingerzetting
 • Een overzichtskaart
 • Uiteraard een certificaat
 • Registratie op de website van Access Consciousness als erkend Access Bars Practitioner
 • En niet te vergeten:
  • koffie/thee/water; zoete en zoute snacks
  • mogelijkheid mee te doen met de bars-uitwisselingen die ik organiseer.
  • uitnodiging om deel te nemen aan Zoom calls.

   

Wie geeft de Bars Class in Apeldoorn?

Marjan Kuiper: “Sinds eind 2015 geef ik Bars-behandelingen in mijn praktijk. Na een jaar bedacht ik dat ik deze mooie methode graag wil doorgeven aan iedereen die het leren wil en sinds januari 2016 geef ik met veel plezier de Bars Classes. Door de Bars en de vele andere tools van Access Consciousness ben ik daadkrachtiger en optimistischer geworden. Ik weet meer wat ik wil.  Ik heb ontdekt dat ik veel creatiever ben dan ik dacht. Ik ben niet meer de optelsom van mijn ervaringen in het verleden, maar leef meer in het hier en nu.”

Kan iedereen meedoen met een Bars Class?

Iedereen kan dit leren. Je hoeft geen therapeut of coach te zijn om iets aan deze training te hebben. Stel je voor hoe het is als jij deze prachtige, eenvoudige manier om stress te ontladen kunt geven aan je familie en vrienden! Je kunt deze training samen met iemand volgen, zodat je de Bars aan elkaar kunt geven.

En er is in Apeldoorn ook een groep die de Bars uitwisselt (je geeft een sessie en je krijgt een sessie). Zo kun je oefenen en je krijgt regelmatig een sessie. Van deze groep kun je na de training lid worden.

DE BARS CLASS EN COVID-19:

Om zorg te dragen voor voldoende afstand tussen de deelnemers is de groep niet groter dan 4 personen. De massagetafels staan 1,5 meter uit elkaar. . Ik stel mondkapjes beschikbaar voor wie het wil dragen. Verder nemen we de algemene regels in acht: geen knuffels en omhelzingen, voldoende afstand houden van elkaar, voordat je een sessie geeft, desinfecteer je je handen. Zo houden we het plezierig voor elkaar.

En wat zijn de kosten van een Bars Class?

Cursusgeld: €300,=.

Kinderen jonger dan 16 zijn ook welkom en betalen geen kosten als ze meekomen met een betalende volwassene. Als je samen met je kind een class wilt doen, neem dan contact op want het is mogelijk om een class te plannen in het weekend of in een vakantie. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen de helft van het cursusgeld. Als je de Class herhaalt, betaal je ook de helft van het cursusgeld (€150,=)

Kies jij voor deze class bij mij? 

Deze Bars Class wordt gegeven Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a in Beekbergen (nabij Apeldoorn).

Meld je voor de class op zaterdag 20 juni via: marjan@enervi.nl of bel 06-10129849 

Kijk voor meer foto’s en sfeerimpressies ook eens op www.facebook.com/enervi

Zit jouw datum er niet bij? Neem contact op om samen een dag te plannen.