Home » Bodyprocess workshop

Access Bodyprocessen geven ontspanning en ruimte, activeren energie en dragen bij aan de heling van jou en je lichaam. Standpunten en oordelen, jouw ervaringen, je omgeving enzovoort, hebben invloed op de energie in je lichaam. Het zet energie vast, blokkeert het of maakt energie vrij. Een Bodyprocess ontsluit de energie die opgesloten zit in je lichaam en zo kun je niet alleen standpunten loslaten, maar ook je lichaam veranderen. Elk Bodyprocess spreekt een bepaalde set aan standpunten aan en draagt bij aan het loslaten en veranderen van wat er is. Een Bodyprocess is hands-on, door de kleding heen. Ze werken het sterkst wanneer je het van iemand ontvangt, maar na deze workshop kun je het ook op jezelf toepassen.

Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen training of speciale capaciteiten voor nodig, alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

 

Kan jij met gemak, zonder reden, ONTVANGEN? Een compliment, geld, zomaar een kado. Liefde, dankbaarheid, ontspanning…
Als alles energie is, welke energie zou jij meer willen in je leven? Welke energie is voor jou de kers op de taart, waar ga jij van aan? Ontspanning, enthousiasme, gezelligheid, verbondenheid, rijkdom, vrijheid…..

In de ochtend ga je ontdekken wat bijdraagt aan jouw leven. Welke rijkdom kan er ook voor jou zijn?
We kijken naar wat je tegenhoudt om te ontvangen. Welke valkuilen zijn er. Welke overtuigingen houden je tegen om onbegrensd te ontvangen? Je krijgt clearings en tools om je ontvangen te vergroten, zodat je meer energie, meer mogelijkheden en meer rijkdom in je leven kunt toelaten.

In de middag zetten we de energie in ons lichaam aan door middel van een Bodyprocess. We zetten de knop voor het genereren en creëren van meer energie, meer rijkdom en meer mogelijkheden aan. (En hierna kun je zelf dit vuurtje brandend houden). Wat is er hierna mogelijk voor jou?

 

Praktisch:

Datum: zaterdag 2 oktober

Tijd: 10.00 – 17.00

Locatie: Spadelaan 17 , Apeldoorn

Kosten €125,= ; inclusief koffie, thee, snack, manual .

Lunch: op locatie (10 euro) of zelf te verzorgen

Aanmelden:  via 06-10129849 of via deze knop

Ik meld me aan