Home » Bodyprocess workshop

Access Bodyprocessen geven ontspanning en ruimte, activeren energie en dragen bij aan de heling van jou en je lichaam. Standpunten en oordelen, jouw ervaringen, je omgeving enzovoort, hebben invloed op de energie in je lichaam. Het zet energie vast, blokkeert het of maakt energie vrij. Een Bodyprocess ontsluit de energie die opgesloten zit in je lichaam en zo kun je niet alleen standpunten loslaten, maar ook je lichaam veranderen. Elk Bodyprocess spreekt een bepaalde set aan standpunten aan en draagt bij aan het loslaten en veranderen van wat er is. Een Bodyprocess is hands-on, door de kleding heen. Ze werken het sterkst wanneer je het van iemand ontvangt, maar na deze workshop kun je het ook op jezelf toepassen.

Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen training of speciale capaciteiten voor nodig, alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

 

vrijdag 12 november van 13.30 – 17.00 uur

Hoeveel ben je bezig met anderen te begrijpen?
Dit bodyprocess verandert waar we ons lichaam en ons leven creëren door het nabootsen van anderen in plaats van onze eigen keuze.
Bijdrage: €75,=; incl. manual en geluidsopname van de workshop.
Aanrader: omdat familie bij uitstek de plek is waar je vanaf het begin probeert te begrijpen hoe het werkt en zodoende gedrag nabootst, is de thema-bijeenkomst voorafgaand aan deze workshop een mooie verdieping voor deze workshop. (zie deze link ) .

 

 

 

 

Workshop gemist? En wil je deze alsnog doen? Laat het me weten! Bel of app 06-10129849