Home » Bodyprocess workshop

Access Bodyprocessen geven ontspanning en ruimte, activeren energie en dragen bij aan de heling van jou en je lichaam. Standpunten en oordelen, jouw ervaringen, je omgeving enzovoort, hebben invloed op de energie in je lichaam. Het zet energie vast, blokkeert het of maakt energie vrij. Een Bodyprocess ontsluit de energie die opgesloten zit in je lichaam en zo kun je niet alleen standpunten loslaten, maar ook je lichaam veranderen. Elk Bodyprocess spreekt een bepaalde set aan standpunten aan en draagt bij aan het loslaten en veranderen van wat er is. Een Bodyprocess is hands-on, door de kleding heen. Ze werken het sterkst wanneer je het van iemand ontvangt, maar na deze workshop kun je het ook op jezelf toepassen.

Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen training of speciale capaciteiten voor nodig, alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

 

MTVSS is een allround Bodyprocess waar veel verschillende energieën in aangezet worden. Breed inzetbaar en een grote bijdrage aan je immuunsysteem. Het zou in elk EHBO-kistje moeten zitten. Heerlijk om te ondergaan, fijn om aan te zetten voordat je gaat slapen en nog veel meer…

Praktisch:

Datum: woensdag 21 juli

Tijd: 19.00 – 22.00

Locatie: Spadelaan 17 , Apeldoorn

Kosten €75,= ; inclusief koffie, thee, snack, manual en geluidsopname van de  workshop.

Aanmelden:  via 06-10129849 of via deze knop

Ik meld me aan

 

Ken je die mensen die vertellen over een gebeurtenis van jaren geleden alsof ze er nog midden inzitten? Dat is een TSS die aanstaat en ze zitten dan als het ware in een loop. Eigenlijk heeft iedereen wel een ervaring uit het verleden die makkelijk getriggerd wordt in het heden. Hoe fijn is het als je niet meer hoeft te reageren vanuit een oud stuk en juist kan zien wat er nu aan de hand is?

Praktisch:

Datum: vrijdag  30 juli

Tijd: 9.30 – 12.30

Locatie: Spadelaan 17 , Apeldoorn

Kosten €75,= ; inclusief koffie, thee, snack, manual en geluidsopname van de  workshop.

Aanmelden:  via 06-10129849 of via deze knop

Ik meld me aan

Aansluitend kun je gratis meedoen met de swap (uitwisseling) van Bars, Bodyprocess of Facelift, die   ‘s middags plaatsvindt.  We beginnen dan om 13.30 uur.

 

 

 

Ben je er aan toe om je lichaam (meer) te laten ontspannen, zodat je letterlijk en figuurlijk weer kunt bewegen?

Wil je je lichaam weer ruimte geven? En dat je lichaam de zwaarte kan loslaten?

Reset en Relax!

In de ochtend gaan we energieën in ons lichaam aanzetten die helpen om oude houdingen los te laten. Houdingen die we ooit hebben aangenomen om pijn te vermijden en die we nog als een soort schaduw in ons lijf hebben.
In de middag doen we een Bodyprocess waar onze spieren op dieper niveau de spanning van een shock, of van langdurig heftige inspanning, kan loslaten en de afvalstoffen kan afvoeren.

En wat als dit allemaal niet alleen over je Lijf gaat, maar ook over je Wezen?

Reset, Relax and Enjoy!

Praktisch:
Ochtend: 10.00 – 13.00 uur
Bodyprocess: Antalgic Shadows
Kosten: €75,= incl, manual, koffie, thee, snacks

Middag: 14.00 – 17.00
Bodyprocess: Anafalactic Shock and Quadrate of laxation
Kosten: €75,= incl.manual, koffie, thee, snacks

Kom je de hele dag, dan betaal je: €135,=
Lunch zelf te verzorgen of laten verzorgen door Joosje (10 euro)

Aanmelden:  via 06-10129849 of via deze knop

Ik meld me aan