Home » Bodyprocess workshop

Access Bodyprocessen geven ontspanning en ruimte, activeren energie en dragen bij aan de heling van jou en je lichaam. Standpunten en oordelen, jouw ervaringen, je omgeving enzovoort, hebben invloed op de energie in je lichaam. Het zet energie vast, blokkeert het of maakt energie vrij. Een Bodyprocess ontsluit de energie die opgesloten zit in je lichaam en zo kun je niet alleen standpunten loslaten, maar ook je lichaam veranderen. Elk Bodyprocess spreekt een bepaalde set aan standpunten aan en draagt bij aan het loslaten en veranderen van wat er is. Een Bodyprocess is hands-on, door de kleding heen. Ze werken het sterkst wanneer je het van iemand ontvangt, maar na deze workshop kun je het ook op jezelf toepassen.

Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen training of speciale capaciteiten voor nodig, alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

 

Vrijdag 3 december 13.00 – 17.00 uur

 

Meer lichtheid, ease en ruimte met covid, de maatregelen, vaccins (of geen vaccin)…
Opheldering van de zwaarte over dit onderwerp. Meer gemak met je keuzes.
EN, juist omdat je lichaam effecten ondervindt: een lichaamsproces dat je meer lichtheid en keuze geeft. Vrij van controle, terug naar jou!

praktische info:

Datum: Maandag 29 november
Tijd: 19.00 – 22.00 uu
Kosten: €75,= incl. manual
Aanmelden: via marjan@enervi.nl; app of bel 06-10129849 .

 

 

 

Workshop gemist? En wil je deze alsnog doen? Laat het me weten! Bel of app 06-10129849