Home » Coaching en meer » Persoonlijke Voedingstest

Je hebt vragen over je voedingspatroon, want je hebt bepaalde (vage) klachten. Je weet inmiddels dat voeding van je kan helpen bij het verbeteren van de conditie van je lichaam. Je vraagt je af of je alles wel verdraagt. Of je wil gewoon weten of je een voedselallergie hebt.

Eerst een opmerking over voedselallergie: De meeste mensen weten wel dat ze ergens allergisch voor zijn, omdat hun lichaam duidelijk reageert: blaren in de mond, of maag/darmklachten.Voedselallergieën worden ook aangetoond in het bloed als je een bloedtest laat doen in het ziekenhuis. Dan reageert je immuunsysteem en zijn er stoffen terug te vinden in het bloed.

Voedselintolerantie is vaak niet terug te vinden in te bloed, terwijl  je lichaam wel reageert. Soms alleen door moe te worden.

Ik test welke voedingsmiddelen jouw lichaam stress geven.Dit doe ik met behulp van (auto)kinesiologie: met mijn spierspanning kan ik “meten” wat stress geeft en wat niet. Dit kan ik doen, omdat ik door mijn heldervoelendheid contact kan maken met jouw lichaam.

 Je hebt dan een lijst van van voeding die je voor een bepaalde tijd moet vermijden. Na ongeveer 8 weken test ik deze voedingsmiddelen opnieuw. Vaak blijkt dat je dan het een en ander kunt toevoegen aan je dieet, omdat je lichaam rust heeft gehad en tijd om te herstellen. Uiteindelijk blijft er lijstje over van voeding dat je echt moet vermijden.

Je kunt ervoor kiezen alleen voeding te laten testen en je dieet aan te passen. Ik heb echter gemerkt dat het effectiever is om dit te combineren met behandelingen, omdat dit het herstel van je energiebalans versnelt. Zo kunnen bloesemremedies ondersteunen bij het afvoeren van stress en het herstellen van je mentale en emotionele balans.

Wil je reageren? Dat kan in het onderstaande formulier. Je reactie wordt NIET direct op het scherm vertoond, maar pas nadat ik het heb gelezen. Ook je emailadres wordt niet getoond op de website. Als je wil dat jouw reactie onder ons blijft, kun je dat aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *