Home » Energetische Facelift Class

De Energetische Facelift is een heerlijke, ontspannende behandeling voor lichaam, geest en het gezicht. Het helpt je om allerlei standpunten over leeftijd en ouder worden los te laten, die anders effect zouden hebben op je lichaam. Bovendien wordt met deze behandeling een verfrissende, verjongende energie geactiveerd.
Bij meerdere behandelingen zie je resultaat in het gezicht: de trekken worden zachter en je ziet er jonger uit. Vandaar de naam energetische facelift. Maar deze behandeling doet meer: je activeert namelijk energie in het lichaam en dat gaat naar die plekken waar die energie het meeste nodig is.

In deze Class leer je hoe je deze behandeling aan anderen kunt geven. Er is geen voorkennis vereist, maar bekendheid met Access Bars is wel een (klein) voordeel.

Na deze Class mag je de Energetische Facelift geven aan anderen en er geld voor vragen!

Geef je Bars-sessies dan heb je met deze behandeling een mooi aanbod: voor het mentale deel kun je de Bars inzetten en voor de fysieke ontspanning kun je de Facelift geven.
Ook voor schoonheidsspecialistes is deze behandeling een mooie aanvulling op het aanbod, want je werkt hiermee aan de schoonheid van binnenuit!

In deze Class geef je 2 sessies en je ontvangt 2 sessie. (En dit is pure wellness!). Je krijgt een  manual en een fotokaart. Ook gaan we een film bekijken waarin de behandeling wordt uitgelegd. Natuurlijk krijg je ook uitleg en ondersteuning van mij!

Praktische informatie

Datum:  Vrijdag 5 november ’21

Tijd: 10.00 – 17.30 uur

Kosten voor deze dag: €400,= ; inclusief materiaal, koffie/thee, snacks, certificaat

Locatie: Spadelaan 17, Apeldoorn

Aanmelden: via marjan@enervi.nl