Home » Intuïtieve coaching

Intuïtieve coaching

Sta jij op zo’n punt dat je voelt dat je niet meer op dezelfde manier verder wilt gaan, maar heb je geen idee hoe het dan anders moet?

Ben je moe, ben je het zat, zie je het niet meer zo zitten?

Heb je pijntjes, klachten, ontevreden over je lichaam?

Werk, geld, gezin, liefde, relaties, het gaat niet zoals jij het zou willen? 

En wil je dit veranderen? Kies jij voor dynamische verandering? Kies jij voor verandering waar jij de keuzes in maakt?

Intuïtieve coaching is voor iedereen die kiest voor verandering. Je hoeft niet te weten wat je wilt, je kunt wel kiezen dat je dit wilt. 

Intuïtieve coaching helpt je weer zicht te krijgen op wat jij weet en wat jij wil. Het helpt je keuzes te maken en meer bewust te zijn. 

Ik ga je niet vertellen hoe je in elkaar zit. Wel ga ik je faciliteren om keuzes te maken, los te laten wat niet meer bij je past en om nieuwe mogelijkheden te creëren. Ik maak hierbij gebruik van tools, clearings en processen van Access Consciousness en verder alles wat ik nog meer in huis heb. Niets staat vast en alles is mogelijk.

Helpt een Bars- behandeling met loslaten van gedachten en gevoelens en emoties, tijdens een coachings-sessie gaan we meer de diepte in. Er ontstaat zo een dynamische wisselwerking van vragen, antwoorden, keuzes en bijdragen. Tijdens een sessie kan coaching kan worden afgewisseld met een (korte) Bars-sessie of met een Bodyprocess, als je lichaam daar om vraagt. 

Intuïtieve Coaching kun je per sessie boeken. Kijk hier voor het tarief.

Je kunt ook kiezen voor een Intensief Coachingstraject, waarbij extra ondersteuning wordt geboden.