Home » Marjan Kuiper

Mijn naam is Marjan Kuiper. En sinds 2006 werk ik in mijn praktijk Enerví.

Na jaren gewerkt te hebben in het welzijnswerk en daarvoor in het vormingswerk, kwam ik tot de conclusie dat ik 331ameer voor mensen wilde betekenen dan in dat werkveld mogelijk was. Door mijn sensitiviteit was ik vaak bewust van de onderliggende vragen, gevoelens en emoties van mensen, maar ik werd beperkt door de grenzen van mijn functie om er aandacht aan te geven en mensen daar verder mee te helpen.

Via mijn kinderen kwam ik in aanraking met het spiertesten en de mogelijkheden van kinesiologie. Uit persoonlijke interesse ben ik verschillende cursussen gaan volgen.

Het doen van een opleiding waarin je leert om mensen te helen, brengt ook een stuk persoonlijke ontwikkeling met zich mee. Daardoor heb ik mijn sensitiviteit en intuitie verder kunnen ontwikkelen, evenals het doorgeven van universele energie. Het werken binnen de protocollen van de diverse methodes heeft mij geleerd om daaruit te halen wat goed voor die ene persoon die op dat moment bij mij in de praktijk is. Wat is goed voor jou? Wat helpt jou verder? Daarna werd het tijd om de protocollen los te laten en mijn eigen koers te varen.

 

Wil je reageren? Dat kan in het onderstaande formulier. Je reactie wordt NIET direct op het scherm vertoond, maar pas nadat ik het heb gelezen. Ook je emailadres wordt niet getoond op de website. Als je wil dat jouw reactie onder ons blijft, kun je dat aangeven.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *