Home » Massagetafel te huur

Wil je tijdens deze lockdown de Bars geven aan je gezin (of Reiki, of een andere behandeling die je geleerd hebt) , maar heb je geen massagetafel tot je beschikking?

Mijn massagetafels zijn nu te huur! Het zijn zogenaamde Reiki-tafels dus het “matras” is dikker dan bij een standaardmassagetafel. De tafel is inklapbaar, je zet hem dus zo weer aan de kant.

De huurprijs is de eerste week €25,=. Je hoeft hem dan niet meteen de volgende dag terug te brengen. En voor elke daarop volgende week betaal je maar 5 euro! Verlenging van je huurperiode is makkelijk: de dag voordat je de massagetafel terug moet brengen, stuur je mij een bericht.

Verder vraag ik een borg van 100 euro. Deze krijg je ter plekke teruggestort , wanneer je hem terugbrengt en er zijn geen beschadigingen geconstateerd. Wanneer je de huur niet volledig hebt voldaan, wordt het resterende bedrag van je borg afgetrokken.

Je haalt en je brengt de massagetafel zelf. Is dit niet mogelijk, dan kan de tafel worden bezorgd en opgehaald, hiervoor wordt een bedrag van 15 euro in rekening gebracht. Dit kan alleen binnen Apeldoorn.

Neem contact op via 06-10129849 of stuur een email naar marjan@enervi.nl.