Home » Persoonlijke Voedingstest

Persoonlijke Voedingstest

Je hebt vragen over je voedingspatroon, want je hebt bepaalde (vage) klachten.

Je weet inmiddels dat voeding je kan helpen bij het verbeteren van de conditie van je lichaam.

Je vraagt je af of je alles wel verdraagt. Of je wil gewoon weten of je een voedselallergie hebt. 

Eerst een opmerking over voedselallergie: De meeste mensen weten wel dat ze ergens allergisch voor zijn, omdat hun lichaam duidelijk reageert: blaren in de mond, of maag/darmklachten. Soms is het onduidelijk of iemand allergisch of intolerant is voor bepaalde voedingsmiddelen. Voedselallergieën worden aangetoond in het bloed als je een bloedtest laat doen in het ziekenhuis. Dan reageert je immuunsysteem en zijn er stoffen terug te vinden in het bloed. 

Voedselintolerantie is vaak niet terug te vinden in te bloed, terwijl  je lichaam wel reageert. Soms alleen door moe te worden. Dit wil niet zeggen dat je lichaam minder reageert op een bepaald voedingsmiddel. 

Ik test welke voedingsmiddelen jouw lichaam stress geven, met andere woorden welke stoffen jouw lichaam veel energie kosten om te verwerken of waar jouw lichaam een afweerreactie op geeft. Dit doe ik met de spiertest, zoals bekend bij Touch for Health en kinesiologie.  Met de spiertest wordt gemeten wat jouw lichaam energie kost. De spier die getest wordt is als het ware de tolk voor de taal van jouw lichaam.  

 Deze Persoonlijke Voedingstest doe ik in combinatie met het Advies op Maat van Esther Barkey.  In een sessie van anderhalf uur test ik de voeding en stelt Esther een advies samen. Door deze unieke samenwerking kan er ter plekke verder getest worden op de meest uiteenlopende voedingsmiddelen en krijg je meteen tips en advies over je voedingspatroon. Voor informatie en een afspraak: Persoonlijke Voedingstest en Advies op Maat.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.