Home » Rbfy en BodyClass door Anita Loos

RBFY Body Class door Anita Loos

In de ochtend gaan we clearen (=opruimen) wat niet van jou is. De groep versterkt elke clearing voor elkaar en we zijn allen een contributie in jouw proces. Deze krachtige clearings halen de wortels weg van alles dat de lol uit je leven en lichaam haalt en alles wat we hebben vastgezet en hebben waar gemaakt. Wat als het meeste wat je in je lichaam hebt opgeslagen niet van jou is en je met wortel en al kan verwijderen? Welke ruimte zou dat geven voor nieuwe mogelijkheden?

-De middag is het aanleren van een bodyprocess welke alles wat je hebt vast gezet in je lijf en leven weer in beweging kan brengen. Alles wat je in de ochtend koos op te ruimen mag en kan door dit proces ook in de kleinste hoekjes van je lichaam veranderen. Wat als onze lichamen aangeraakt willen worden? Wat als we met dit proces de energieën in ons lichaam kunnen activeren die we van nature hebben en welke we hebben vast gezet onder onze oordelen? Wat is er dan mogelijk voor jou en jouw lichaam?

Je kan beide dagdelen kiezen of je kan 1 dagdeel kiezen. Voor de ochtend is er onbeperkt plek, voor de middag maximaal 12 pers.
Ochtend Investering: 85 euro
Middag Investering: 85 euro
Gehele dag investering 150 euro 

Het Bodyprocess is 1 van de nieuwste processen die uit de Advanced Body Class komen van Gary Douglas, dit proces is nog niet eerder in een RBFY class van mij gebruikt!

Heb je vragen? 
Host- Marjan Kuiper – info@enervi.nl

Registratie via https://www.anitaloos.nl/cursus-agenda/
Je naam en email is al de informatie die we vragen van je ♥

We gebruiken de tools van Access Consciousness en het Speciality programma Right Body for You!

Gary Douglas geeft altijd aan dat alhoewel elke BP een enorme bijdrage zal zijn voor iedereen, jouw lichaam en de energie precies “weten” wat goed is voor jou en je lichaam. 
Is het licht? ♥

“Weet” jij dat ons lichaam een Kracht en Magie bezit die we nu nog niet benutten? Een Kracht en Magie waarmee we elk standpunt dat we hebben over onszelf en/of ons lichaam kunnen ontsluiten uit alle cellen in ons lichaam…

Waardoor deze niet meer “tegen” ons werken maar op magische wijze kunnen veranderen, om zo zonder alle interessante standpunten die we hebben, een leven en lichaam te creëren wat we nooit eerder voor mogelijk hielden.

Voorbijgaand aan alle opgezette muren, barrières en blokkades die we eerder maar bleven meezeulen. 

Wat is er daarna nog meer mogelijk voor ons en onze lieve lichamen?