Home » Samenwerken met Marjan

Samen organiseren? 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Access Bars : Een officiële Bars Class of een Bars training
  • Host zijn voor Marjan (lees verder)
  • Marjan als jou host (scroll naar beneden)

Access Bars Class

Je wil de Bars leren en deze behandeling geven in je praktijk of er een praktijk mee beginnen. Of je wil de Bars leren en later ook andere classes van Access Consciousness volgen…

Dan doe je een Access Bars Class (een 1 daagse training). Je krijgt de Bars-manual, een certificaat en je wordt geregistreerd op de website van Access Consciousness als Bars Practitioner.

Je kunt samen met mij een Class organiseren als host (=gastvrouw/gastheer). Er zijn verschillende mogelijkheden: de class is op locatie bij mij, je hebt zelf een locatie, je hebt al een groepje mensen met wie je de class wil doen, of je bent goed in promotie en wil zo mee organiseren… Er is van alles mogelijk! Laten we in gesprek gaan: bel mij op 06-10129849 of stuur mij een email.

Access Bars Training

Je bent werkzaam in de gezondheidszorg, onderwijs, jeugdhulpverlening en je wil, samen met collega’s de Bars aanbieden binnen de instelling en/of onderling Bars uitwisselen. Of je wil een Bars-training aanbieden aan een groep kinderen, zodat zij elkaar kunnen behandelen. Hiervoor hoef je geen Bars Class te volgen, maar kun je met mij een training organiseren. Met deze training kun je geen vervolgclassen van Access Consciousness doen, wel kun je dan deelnemen aan de uitwisselingen die ik organiseer. Er zijn speciale manuals geschreven: “The Book of Possibilities” voor volwassen en een manual speciaal voor kinderen. Je wordt niet geregistreerd op de Access website als practitioner, maar er wordt wel een lijst bijgehouden door Access Consciousness van mensen die op deze manier de Bars hebben geleerd. De kosten voor deze training zijn aanzienlijk lager dan een BarsClass. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Energetische Facelift Class

Deze behandeling kan een mooie aanvulling zijn op het pakket dat jij aanbiedt als schoonheidsspecialiste, masseur, huidtherapeut.

Er zijn voor deze Class geen vereisten, iedereen kan deze class doen. Je wordt op de website van Access Consciousness geregistreerd als officieel Practitioner.

Ook voor deze Class kun jij host zijn (zie boven bij Access Bars Class). Neem contact op via email of bel 06-10129849.

Hosting door Marjan

Ben je CF of Bodyprocess Facilitator en wil je een Class organiseren in Beekbergen (Apeldoorn)? Met Centrum Bronkracht heb ik goede ervaringen en ik host daar graag een Class voor jou.  Inmiddels heb ik een paar jaar ervaring in het hosten van verschillende CF’s. Van elke CF leer ik weer andere dingen en ik ervaar het als een verrijking om verschillende mensen te hosten. Neem contact per mail of bel 06-10129849 en wellicht komen we tot een Deal&Deliver!

Krachten bundelen?

Heb jij een methode in huis en lijkt het je leuk dit te combineren met een workshop met de Access tools? Ik kan over allerlei onderwerpen een workshop ontwikkelen met daarin verwerkt tools van Access Consciousness en clearingprocessen. Ik sta open voor samenwerking! Ook hiervoor kun je me bellen op 06-10129849 of mailen.