Home » Trifold Sequencing Systems donderdag 24 mei ’18

Donderdag 24 mei 10.00 – 16.00 uur

 

De processen van deze dag waar we mee aan de gang gaan hebben te maken met Trifold Sequencing Systems.

OCHTEND
Trifold Sequencing Systems

Dit proces word vaak gebruikt voor emotioneel trauma, echter kan het ook heel effectief werken bij een fysiek trauma, vooral bij een ongeluk waar het emotioneel en fysiek zo een impact had bij de persoon dat deze voornamelijk blijft hangen in hun leven of voor of na het ongeluk. Ook als je lijkt te blijven hangen in wat andere mensen zeggen, doen, bedoelen, niet gedaan hebben, en meer!

Dit proces is te gebruiken door iedereen voor iedereen en zeker ook therapeuten en praktijk eigenaren is het een prachtig proces om over te beschikken voor hun clienten. Het geeft de client de mogelijkheid uit de loop te komen en weer voorbij aan dat ene moment te gaan. Met andere woorden, hun leven weer op te bouwen en te leven!

Hoe herken je TSS in mensen? Ze blijven in een verhaal hangen en zullen dit elke keer opnieuw weer vertellen aan je. Het is een loop geworden waar geen begin en einde meer aan zit. Er is zoveel te verwerken, of het lukt ze niet om het te verwerken dat het continue herhaalt word. Ze kunnen niet verder met het creeren van hun leven door het vast zitten in dat moment.

MIDDAG
Trifold Sequencing Systems Drug/ MedicinePerfectionism/Insanity

Herken je de watten deken in je hoofd? Of de tintelingen, vertrouweling en wat nog meer? De TSS drugs/medicine geeft helderheid in je hoofd en lijf. Het ontsluit alles wat jou niet dient en geeft ruimte en lichtheid waardoor je de mogelijkheden weer gaat zien en ervaren.

Welke drugs of keuze gebruik jij? Dit process gaat over mensen die drugs gebruikte hebben, echter ook wat was jouw choice of drugs? Perfectie? Eten? Alcohol? Sex? Controle? Het zoeken naar perfectie of perfectionisme is een TSS. Mensen die drugs hebben gebruikt hebben hun waarneming hiermee verscherpt. Met andere woorden de deur is wijd opn gezet en alles van alles en iedereen komt nu bij deze personen heel hard binnen. Het is niet meer gewaarzijn maar absorberen van ieders problemen en dat ervaren ze als zijn de van zichzelf, wat ongeloofelijk oncomfortabel is. Ook hebben ze alle besluiten, oordelen, conclusies en overtuigingen terwijl ze aan de drugs waren opgesloten in hun lichaam waardoor ze nadat ze clean zijn geworden toch niet verder dan die besluiten, conclusies, oordelen en overtuigingen kunnen functioneren. Wat het een enorme uitdaging maakt om van deze drugs of drugs of choice af te blijven!

Door iedereen te gebruiken voor iedereen. En voor Therapeuten en Praktijk eigenaren ook een geweldig proces om zowel de ex verslaafden van drugs als iedereen die zijn of haar drug of choice niet kan weerstaan!

2 lichaam processen
Incl uitleg en cetificaat gelamineerd
Incl de clearings via de mail
hele dag 150 euro
1 process bijwonen 85 euro
Incl snack en drinken
Exclusief lunch

Wat als ziekte in deze realiteit een link heeft naar een andere realiteit? Wat als alle dimensies uitwisseling hebben met elkaar standpunten geven aan jou lichaam wat effect heeft op jouw lichaam in deze realiteit? Door dit process in te zetten kan de beperking in zowel deze realiteit als in andere realiteiten ongedaan worden gemaakt. Dit geeft jouw lichaam de mogelijkheid iets te helen wat wellicht niet eerder mogelijk was.

Wat is er daarna nog meer mogelijk voor ons en onze lieve lichamen?

Deze dag gaan we spelen met Access Body processen, de Access Clearing statement, Access Tools en onze lichamen gaan 2 Body Processen ontvangen en 2x geven. Na deze dag ben je Access BodyProcess Practitioner van de geleerde processen en kan je zelf behandelingen geven aan mensen.

Datum 24 MEI
Tijd 10-16.00 uur
Investering 150 euro
Incl snacks
Excl lunch.Exclusief lunch. Deze is te bestellen via Marjan Kuiper en wordt verzorgd door de locatie KLeur in Apeldoorn. De lunch bestaat uit Soep, twee salades stokbrood. Huisgemaakt en biologisch. De kosten hiervoor zijn 10 euro p.p.

Registratie link: https://www.anitaloos.nl/cursus-agenda/
Via mijn website kan je alleen registreren, niet betalen! Dus gewoon klikken op doorgaan. Er staat wel betalen maar die geeft aan bank overschrijving en je ontvangt de informatie daarover na je registratie via een bevestigings mailtje.

Gary Douglas geeft altijd aan dat alhoewel elke BP een enorme bijdrage zal zijn voor iedereen, jouw lichaam en de energie precies “weten” wat goed is voor jou en je lichaam.
Is het licht? ♥

Na deze dag ben je Practitioner van deze Processen en kun je deze Body Processen toevoegen aan je praktijk en/of je familie en vrienden deze heerlijke behandelingen geven of uitwisselen.