Home » Witches & Bitches

Een paar jaar geleden gaf ik een workshop met de titel Witches & Bitches aan een groep van 8 vrouwen. Het werd een wonderlijke avond. Er werd gelachen en gevloekt en een beetje gehuild, maar na het opruimen wat er naar boven kwam, was er bevrijding en bekrachtiging. Ik was dankbaar voor het moois wat er die avond tevoorschijn kwam.

Witches & Bitches is daarna in allerlei vormen opgedoken. Het laat me niet los.

En nu is het dus een programma geworden dat geen programma is. Want we gaan niet van A naar Z in zoveel afleveringen volgens een strak plan. Dat dácht ik eerst wel. En toen blokkeerde mijn creativiteit en de inspiratie en het plezier waren vertrokken.
Tot ik door kreeg, dat een strak plan NIET mijn manier is. Ik ben meer van gaan met de stroom, doen wat opkomt, laten ontstaan en bewegen…

Witches & Bitches is geen programma, geen challenge, geen stappenplan.

Witches & Bitches is een reis waar je aan deel kunt nemen, zolang jij wil en zo intensief als jij wil.

Bitches gaat over je je kracht kennen en durven laten zien. En de uitdagingen die je krijgt vanuit je omgeving: de oordelen, de veroordelingen enzovoort.
Witches gaat over jouw magie… die je ervaart, wanneer je in contact bent met jou eigen wijsheid en je de energie voelt die je bent. En wat je daarmee genereert en creëert.
Witches & Bitches gaat ook over de gift die jij bent voor jou, je naasten en voor deze planeet. En over het ontvangen van alle bijdragen die er voor je zijn.

Voorlopig nog alleen online, maar zodra het weer helemaal oke is, ook met live-bijeenkomsten.

 

Na de Zoom gaan we hiermee verder in de fb-groep Witches & Bitches. Met speelwerk (Geen huiswerk, geen opdracht, maar uitnodigingen om iets toe te passen) en we delen wat dit voor ons doet, we moedigen elkaar aan en we steunen elkaar. Vragen, oefeningen, meditaties er is van alles mogelijk!

 

kijk hier voor meer

Kun je niet live bij de Zoom zijn, maar wil je graag meedoen met deze reis? Meld je dan wel aan. Je krijgt de geluidsopnames en een uitnodiging voor de groep waar je vragen kunt stellen en mee doet met het vervolg.
Na deze Call en het uitdiepen van dit thema volgt een nieuw thema. Deze kan voortkomen uit vragen in de groep of ik snijd een nieuw onderwerp aan. Je kiest dan opnieuw of je meedoet en verder gaat met de reis.

In het spoorboekje staan de volgende haltes: Uitnodigen/vragen; Ontvangen; Staan voor wie je bent; Valkuilen en afleidingen. Of we er met de intercity langs rijden of we gaan met de stoptrein en nemen een tussenstation… dat zien we wel.

Jouw bijdrage: €12,50 (incl. geluidsopnames en fb-groep) via tikkie
Aanmelden: Via marjan@enervi.nl