Home » Workshops & Classes » Talk to the entities

Talk To The Entities – Introductie
Vrijdag 15 november 19.00 uur

Heb jij een gevoeligheid voor entiteiten? Je hoeft ze niet te zien, misschien heb je soms een “raar”gevoel: koude vlaag in je nek, kriebels aan je neus, onverklaarbare pijntjes in je lijf… Of je stapt een ruimte binnen en je merkt dat er een apart sfeertje hangt…

In deze workshop gaan we verkennen hoe je ze waarneemt en krijg je tips en tools hoe je er mee om kunt gaan. Het is een Introductie op de 2-daagse Class die zaterdag en zondag plaatsvindt. De workshop heeft een vrije vorm, dat wil zeggen dat de inhoud (deels) bepaald wordt naar aanleiding van vragen van de deelnemers.

Deze workshop is vrij toegankelijk voor iedereen! Ook als je niet bekend bent met Access Consciousness of (nog) geen BarsClass hebt gedaan kun je meedoen. Ellen geeft graag antwoord op je vragen en uitleg over de tools.

Kosten: €70,= , incl. koffie/thee.

Vragen? Bel gerust met Marjan (06-10129849). Je kunt je ook bij haar aanmelden met een mailtje.
Meer lezen en aanmelden kan via de website van Ellen Gille.

Na deze Intro en als je aan BarsClass hebt gedaan, kun je meedoen met Talk to the entities- Beginning op zaterdag en zondag.

 

Talk to the Entities- The Beginning

Zaterdag 16 & zondag 17 november: 10.00 – 18.00 uur

Heb jij altijd al een bewustzijn gehad van entiteiten en zou je er meer mee willen? Niet meer bang zijn? Vraag je je wel eens af wat er mogelijk zou zijn als je wist hoe je met ze kan communiceren? 

Ellen Gille is facilitator van deze Class en zij komt dit weekend naar Apeldoorn!

Ellen:

“Talk To The Entities (TTTE) Introductie is een live-class van twee uur en die meestal voorafgaat aan een live beginning class.

TTTE Introductie is een geweldige manier om meer te weten te komen over entiteiten en te gaan zien hoe het op jou van toepassing kan zijn.”

“Doe mee met Talk To The Entities Beginning waar je leert hoe je je eigen bewustzijn kunt ontwikkelen en de manier waarop je met de geestenwereld omgaat kunt veranderen. Door gebruik te maken van de tools en processen van Access Consciousness® verkrijg je meer duidelijkheid met de magie en het gemak waarmee de geestenwereld werkelijk kan zijn en tegelijkertijd kan je alle moeilijkheden en reacties die je hebt op het bewustzijn van de entiteit kwijtraken.

Het verkrijgen van meer bewustzijn met de geestenwereld zal het gemak en bewustzijn van je hele leven vergroten. Wat als entiteiten overal om ons heen zijn en het natuurlijk en normaal is om ze te zien, waar te nemen, te ervaren en zelfs met hen te communiceren? Veel mensen zijn fout gemaakt en gedreven tot verschillende niveaus van angst, depressie en in ernstige gevallen tot waanzin door hun niet-erkende en onbegrepen capaciteiten met de geestenwereld. Als jij een van deze mensen bent of iemand kent die dat wel is, dan is Talk to The Entities iets voor jou!”

Wat komt aan bod?
• Introductie tot de Access Consciousness processen
• Loskomen van angst en stappen in jouw potentie met entiteiten
• Het wegwerken van alle leugens die je over entiteiten hebt aangenomen
• Alles wat je over Entiteiten had moeten worden verteld en wat niet gebeurd is
• Jouw eigen entiteiten bewustzijn identificeren en herkennen
• Het clearen van entiteiten en communiceren met entiteiten
• En nog veel meer…

Praktische info:

Locatie: Bij Barkey, Eendrachtstraat 31, Apeldoorn

Kosten:  The Beginning: €900,=. Inclusief: koffie,thee, snacks, manual

Meer informatie en aanmelding via deze link of via marjan@enervi.nl

Lunch: Het is mogelijk een lunch te bestellen Bij Barkey. Na je aanmelding ontvang je hier informatie over.