Home » Het zachte kracht programma

Het zachte kracht programma & zachte kracht sessies

Heb je het gevoel dat je vast zit in patronen, steeds in dezelfde valkuil stapt of blijft hangen in oud zeer? Zit  je op dood spoor? Of heb je een signaal gekregen (zoals bv. een burn-out) dat je dingen anders moet aanpakken? En wil je dit veranderen?

Wil je weer blij zijn met jezelf? Wil je weer plezier hebben in het leven?

Het zachte kracht programma is ontworpen voor vrouwen zoals jij!

In het kort:

Kracht: gaat over je kracht kennen en durven laten zien. En de uitdagingen die je krijgt vanuit je omgeving: de oordelen, de veroordelingen enzovoort.
Zacht gaat over jouw magie… die je ervaart, wanneer je in contact bent met jouw eigen wijsheid en je de energie voelt die je bent. En wat je daarmee genereert en creëert.
Zachte Kracht is over de gift die jij bent voor jezelf, je naasten en voor deze planeet. En over het ontvangen van alle bijdragen die er voor je zijn.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  Erkenning

 Wie ben jij? Welk talent mag je laten zien? Welke “magie” schuilt er in jou? Wat is jouw kracht?

  Vragen, Uitnodigen , ontvangen

 Wat kan jij kiezen? Hoe kun je meer mogelijkheden zien? Welke vragen kun je stellen? En kun je alles ontvangen?

  Valkuilen

Wat houdt je tegen? Welke oordelen, standpunten, oude patronen mag je loslaten? Wat is

van jou en wat heb je aangenomen van anderen?

  Verbinding

Herstellen van het lijntje naar jouw weten. En je weer verbonden voelen met jezelf, met je lichaam, met je relaties, met deze planeet…

  Bijdragen en creëren

Elke dag, ieder uur kun je kiezen wie je bent en wat je bent. Je bent jezelf, bewust van je energie. Je weet dat je weet. Je hebt je eigen magie, je kent je kracht.

 

  Intake & start

  3 x Beter in Balans -sessie. Je ontvangt een manual met oefeningen, tips en tools die we samen doornemen. De oefeningen zijn om thuis toe te passen voor het verminderen van stress en het verbeteren van je energie-niveau.

  3 x Access Bars met clearings en processen.3 x Sessie met een Bodyproces. Eén gericht op het losmaken van patronen die je als het ware gekopieerd van je ouders, één gericht op het losmaken van patronen die te maken hebben met medicijngebruik en een link hebben met faalangst (en nog veel meer!). Het derde proces wordt gekozen tijdens het programma.

  1 x Energetische Facelift, een boost voor je lichaam en verfrissing voor je geest!Bloesemremedies voor thuis. Deze kunnen je proces op een zachte manier ondersteunen en bevorderen.

  Gratis deelname aan online workshops van Marjan die plaatsvinden gedurende jouw deelname aan dit programma.

De volgorde van de sessies staat niet vast. Elke afspraak bekijk ik welke sessie voor jouw de grootste bijdrage zal zijn.

De sessies vinden 1x in de 14 dagen plaats en duren anderhalf uur. Stuur een email of bel (06-10129849) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit kan in mijn praktijk of telefonisch. Kijk hier voor het tarief.

Maak een afspraak

Het is nu ook mogelijk een sessie te boeken over een thema. Dit is een combinatie van clearing- en coachingsessie en een Bars- of Bodyprocess-behandeling.

Je krijgt inzicht en verheldering over jouw keuzes, we verwijderen belemmeringen en je krijgt tips en tools waar je thuis mee verder kunt. Bovendien ontvang je een bloesemremedie om jouw proces op een zachte manier te ondersteunen.

Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

  • Voor jezelf kiezen

Voor jezelf kiezen, jezelf op 1 zetten, kiezen wat werkt voor jou…. Heb je hier moeite mee? Twijfel je vaak of het wel goed is wat je doet?
Moet je al je keuzes kunnen uitleggen aan een ander? Heb je het gevoel dat je je moet kunnen verantwoorden over wat je doet of laat?

In deze sessie kijken we naar wat je tegenhoudt om voor jezelf te kiezen. Met dit inzicht heb je meer helderheid op momenten dat je twijfelt aan jezelf. Je krijgt de gelegenheid om je vragen te stellen hierover en om situaties aan te dragen.

Bovendien geef ik je een aantal gerichte tools en handvatten die je helpen om
* meer bewust te zijn van jouw eigen energie
* makkelijker te weten welke keuze (klein of groot) jij wil maken
* je eigen pad te volgen!

  • Ontvangen

Hoeveel ben je bereid te ontvangen? Kun jij álles ontvangen? Hoe kan het dat we vragen om iets maar dat het niet “op je pad” komt? Wat als ontvangen er anders uitziet dan je dacht?

En geven…. in het Engels “gifting” … kun je erkennen welke gift je bent, gewoon door jezelf te zijn?

In deze call krijg je meer zicht op jouw ontvangen en op wat tegenhoudt om te ontvangen. Welke blokkades mogen er opgeruimd worden om meer te kunnen geven en te ontvangen?

  • Keuzes maken

Welke toekomst kun je creëren met de keuze die je vandaag maakt?
Kiezen doen we de hele dag, maar we zijn ons er meestal niet bewust van dat we een keuze maken…
Andere keren weet je dat je moet kiezen en dat lukt niet… een dilemma.
Of je zou meer willen kiezen vanuit jezelf, maar je wordt er in tegen gehouden…. We gaan kijken naar wat jou tegenhoudt om te kiezen wat werkt voor jou en je krijgt handvatten die je kunnen helpen bij het maken van keuzes.

  • Familie & andere relaties

Het is fijn om mensen om je heen te hebben… En toch kan het schuren en benauwen. Word je geleefd door je familie? Heb je gemengde gevoelens over je relatie? Laten we kijken water veranderd kan worden en hoe je met een frisse blik in al je relaties kunt blijven.

De sessie bestaat uit 3 delen: het thema, Bars of Bodyprocess en uittesten van de Bloesemremedie. De duur van deze sessie is 3 uur. Klik hier voor het tarief

Je krijgt informatie en inzicht, clearings en tools waar je mee verder kunt. En persoonlijke aandacht, want deze sessies zijn individueel. Je kunt kiezen uit een onderwerp, maar je kunt ook zelf een vraagstuk /onderwerp aangeven waar je op dit moment mee bezig bent. Tijdens de sessie verbind ik mij met jouw energie, zodat alles in afstemming is met jou. Welke vragen zou je willen stellen? Waar wil je verheldering over? Wat zou je nu willen opruimen? Welke verandering kun je kiezen? Wat is er mogelijk voor jou? Laat mij bijdragen aan een meer ontspannen en plezierig leven voor jou!

Maak een afspraak